AcasăJUSTIȚIESorin Oprescu a fost ARESTAT! Unde l-au găsit autorităţile

Sorin Oprescu a fost ARESTAT! Unde l-au găsit autorităţile

Sorin Oprescu ”s-a ars” cu consilierea lui Dumitriu

Sorin Oprescu, localizat de Interpol. Fostul edil al Bucureştiului a fost reținut deja. El fusese dat în urmărire națională pentru că nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în aplicare a mandatului de arestare.

Aşadar, Oprescu a fost reținut marți de autoritățile din Grecia.

Condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare

Acum, ex-primarul Capitalei se află în custodia autorităților elene după ce a fost găsit în Atena. Fostul primar general era dat în urmărire generală după ce a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare în 13 mai.

Sentința a fost pronunțată de Curtea de Apel București. În plus, instanța a decis și confiscarea extinsă a sumelor de 102.000 lei și 9.400 de euro, precum și a mai multor case și terenuri deținute de fostul primar general Sorin Oprescu în București (strada Herăstrău) și Ciolpani (Ilfov).

A fost găsit de o reţea europeană

Sorin Oprescu a fost localizat de către polițiști în baza mandatului de arestare.

„Nu a fost localizat de Interpol, ci de către rețeaua europeană a echipelor de căutare activă a urmăriților. În urmă cu scurt timp, aceștia au confirmat telefonic pentru Centrul de cooperare polițienească din România că Sorin Oprescu a fost reținut în Atena”, potrivit Antena 3.

În același dosar, fostul director din Primăria București, Popa Bogdan Cornel a fost condamnat definitiv la 11 ani și 6 luni de închisoare. Fostul șofer al lui Oprescu, Cristian Stanca, a fost condamnat și el la 7 ani și 2 luni închisoare.

Mircea Octavian Constantinescu (fost director al Direcţiei economice din Primăria Generală) a fost condamnat 6 ani și 10 luni închisoare.

author avatar
Andrei Ștefan
1.171 afisari

8 COMENTARII

  1. De la Oprescu, ma asteptam la mai mult, avand in vedere ca e scolit si e scolit de scoala aia adevarata nu de facaturile zise reforme ale politrucilor de azi. Pai, sa ai un purcoi de bani, din care sa traiesti 5 vieti, tu te ”ascunzi” la grecotei ??? Imi vine sa rad o saptamana. Lumea asta are locuri, lasate de Dumnezeu, ca sa vedem, probabil, cam cum va fi in Raiul promis dupa si tu te duci in Grecia ??? Sant locuri care nu numai ca nu exista extradare, dar nici nu stiu probabil unde-i Romania… dar, nuuuuooo omul e roman sadea. Degeaba ai banii daca nu te poti si da mare cu ei, Ei, acum se va lauda la Rahova. Sa-i fie de bine.

  2. @ Nu l-au găsit ăia echipați ca „furnicile violente”, care apără „mușuroiul”, „mormanul” lui Berechet, ?

  3. Toate jegurile corupte care s-au perindat la conducerea tarii , cum e asta ,udrea etc etc, sunt niste spurcaciuni umane fara curajul raspunderii
    , niste lasi, de joasa speta. Un Vlad Tepes ar fi potrivit pentru tara asta!

  4. Am crezut ca este mai destept Sorin Oprescu cum sa mergi in Grecia cind esti urmarit dute pe insure in sud Pacific ca sint insure care nu baga in seama interpolul ,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger