AcasăJUSTIȚIESorin Oprescu, dat în urmărire generală, pregătește ofensiva! Avocații lui au găsit...

Sorin Oprescu, dat în urmărire generală, pregătește ofensiva! Avocații lui au găsit soluția pentru a reduce pedeapsa

Sorin OprescuCum a fost arestat Oprescu în Grecia. Un medic elen a dezvăluit tot! / Fostul primar stătea într-o zonă exclusivistă din Atena

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv la închisoare. Magistrații Curții de Apel București au decis vineri, 13 mai, că acesta trebuie să petreacă după gratii 10 ani și 8 luni pentru fapte de corupție.

Dar acesta este de negăsit, fiind inclus de Poliția Română pe lista persoanelor urmărite. De asemenea, pe numele lui Oprescu a fost emis mandat european de arestare.

Sorin Oprescu caută noi căi de atac în justiție

Dat dispărut după condamnare, Sorin Oprescu pregătește riposta în justiție împotriva Curții de Apel București și a statului român, despre care consideră că l-a „masacrat” pe nedrept.

Familia fostului primar general al Capitalei a contactat deja avocați pentru a declanșa căile de atac extraordinare și pentru a demara procedura la nivel covențional, potrivit stiripesurse.ro.

Ar fi fugit din România după Paște

Sorin Oprescu ar fi părăsit teritoriul României în urmă cu două săptămâni, chiar după Paște. Fostul primar ar fi ieșit din țară pe la Giurgiu și s-ar fi îndreptat spre Grecia.

Oprescu a fost trimis în judecată în 2015 pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat. Inițial, Sorin Oprescu a fost condamnat, în 2019, la 5 ani și 4 luni de închisoare.

Decizia a fost atacată atât de fostul primar, care a solicitat să fie achitat, dar şi de procurorii DNA, care au cerut o pedeapsă mai mare.

author avatar
Andreea Vlad
817 afisari

2 COMENTARII

  1. Dar Clotilda cea ranjita
    Cu fata de drac urat
    De ce este ocolita
    De ce n-o luati de rat

    A intrat in miez de noapte
    In incinta interzsa
    Si a furat voturi cu sacii
    Caci la ea mangla-i permisa

    Avazut o tara-ntreaga
    Ce a facut nenorocita
    japita ,joc de martoaga
    Hai la beci cu nesimtita!

  2. Sa nu se mai chinuie sa il aduca in tara pentru inchisoare, ca o sa coste cam mult sa il tii pe om pe casa si masa cativa ani. E mai usor sa trimita pe cineva sa il lichideze acolo unde este.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger