Cauta

Iata care sunt cerintele cantaretei Lara Fabian pe durata cat va sta in Bucuresti!

Lara Fabian va veni in curand in Romania, pentru a sustine doua concerte. Cantareata a cerut sa aiba la dispozitie pe durata celor trei zile cat va sta la hotel, in Bucuresti, o sala de fitness si o zona de bar, amenajate special la etajul unde va fi cazata la hotel, precum si un valet personal.

Cererile staffului artistei referitoare la hotelul unde va fi gazduita Lara Fabian pe parcursul celor trei zile nu sunt putine, asa ca organizatorii si-au unit fortele cu reprezentantii hotelului Howard Johnson Grand Plaza, pentru a putea indeplini in timp util toate aceste cereri.

Cum modificarea unui intreg etaj al hotelului dureaza, personalul hotelului a fost mai mult decat incantat sa ajute, declarand: „Este o onoare sa o avem ca oaspete pe Lara Fabian si vom face tot ceea ce este necesar pentru ca sederea ei sa fie cat mai placuta. In consecinta, o serie de facilitati extra vor fi puse la dispozitia cantaretei. Astfel, la etajul la care va fi cazata, am inceput deja sa amenajam, special pentru aceasta, o zona de bar precum si o sala de fitness. De asemenea, special pentru Lara Fabian se va pune la dispozitie o sala private ce va comunica cu apartamentul in care va locui, cat si un valet personal pe toata durata sederii. Bucatarul sef, Herik Sebok va pregati preparate culinare de exceptie, special concepute pentru gusturile cantaretei. Lara Fabian va avea parte de toata intimitatea de care are nevoie, intrucat apartamentul este amplasat in asa fel incat sa-i protejeze pe musafiri de orice privire indiscreta.”

Lara Fabian va sustine două concerte la Sala Palatului din Bucuresti, pe 17 si 18 martie, Pentru spectacolul din 18 martie mai sunt disponibile bilete la urmatoarele categorii de preturi: 350 lei (categoria VIP), 300 lei (categoria 1), 250 lei (categoria 2), 200 lei (categoria 3), 150 lei (categoria 4). Fanii isi pot procura bilete de la: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile si chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro,  blt.ro, bilet.ro sau myticket.ro. Evenimentul este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.

Ultimele stiri

  • Piedone, „demolat” în direct de Vanghelie: „A fost angajatul meu. Mințea din 3 în 3 minute” – VIDEO
  • Casting pentru postul de antrenor la Rapid?! Între ce variante se zbat giuleștenii
  • Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Exit mobile version