Cauta

Familia traditionala exista in Constitutia a 15 state din UE!

Viorica Dancila a mers la Bruxelles saptamana asta scuipandu-si in san nu care cumva s-o urecheze strainezii pentru agresarea statului de drept, in Romania. Sau, se gandea ea inainte de imbarcare, poate ca-mi vor pune ceva intrebari despre momentul 10 august, or vor sa afle de ce doleantele #rezistentilor nu au fost deja indeplinite. De unde, baliverne, alta a fost grija vesticilor! Cand a facut pasi pe holurile Parlamentului European, a lu Dragnea si-a luat bobarnace exclusiv pe chestiunea referendumului privind definirea familiei traditionale.

Romania e ultima pe lista statelor care au recurs la acest referendum

Pentru mine, e clar, europarlamentarii nu mai pot de legile justitiei de la noi, ii doare fix in gaura neagra din MS-Dos de fenomenul Piata Victoriei. Daaa, nu mai pot nemtii, olandezii si alti panaramezi de razboiul Iohannis – Dragnea! Cand te-ai fi asteptat ca propaganda #rezist sa faca ravagii acasa la mama globalizarii, ia de unde nu-i preocupare pentru biata soarta a oropsitilor hastagieni romani. Bai, dar nici macar o referire la chinurile pe care le indura Malin Bot, sa vedem si noi o solidaritate cu fenomenul Rares Bogdan, acest revolutionar de borangic, nimic, absenta totala, pe la Bruxelles altele sunt ingrijorarile majore.

Auzi, cica „de ce faceti referendum?”

Intalnirea cu marea familie a social-democratilor europeni s-a derulat cum nu se astepta premierul roman, cu intrebari si destule recomandari privind …drepturile minoritatilor sexuale. Cunoscutul portal Euractiv a prezentat punctul de vedere al unui cunoscut europarlamentar (fara a-i dezvalui identitatea), care ar fi pus-o la punct pe Viorica Dancila pe tema referendumului din octombrie: „In apararea asa-numitei familii traditionale, dar in contradictie cu standardele europene pe care le-ati acceptat si ratificat, articolul 9 din Carta drepturilor fundamentale a UE spune explicit ca oamenii au dreptul sa se casatoreasca fara discriminare pe baza orientarii sexuale. Interzicerea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in Constitutia Romaniei este incompatibila cu un partid care apartine familiei noastre. Trebuie sa avem in vedere ca multe organizatii LGBT se bazeaza pe noi si ne considera aparatorii lor in interiorul UE. Am dori sa vedem partidul socialist roman opunandu-se revizuirii modificarii constitutionale care interzice casatoriile intre persoanele de acelasi sex”.

Mai mult de atat, si jurnalistii occidentali se dau de ceasul mortii cand vine vorba de drepturile homosexualilor. Bunaoara Euronews, o televiziune care la finalul sedintei social-democratilor pur si simplu a agresat-o pe Dancila cu intrebari referitoare la rostul referendumului de luna viitoare. „Doamna prim-ministru? Doamna prim-ministru, veti continua cu referendumul? Putem obtine un raspuns scurt, va rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre casatoria dintre homosexuali?”, a insistat un Remus Cernea al cunoscutei televiziuni de stiri.

Si Pro Tv varsa lacrimi pentru LGBT

Jale mare si in Pro Tv zilele astea! Pe masura ce se apropie referendumul, propaganda antiromaneasca atinge paroxismul, nu se mai gasesc exemple care sa-i lamureasca pe telespectatori ca nu merita sa iasa din case pe 6 si 7. Pentru cine s-o faca, zic scribii din Pache Protopopescu, pentru femeile batute pe motiv ca isi insala sotii, pentru tatii alcoolisti si violenti? Neah, e o curvasarie generala in toate casele din Romania, mai bine stati deoparte, dragi privitori cu creierele spalate, ar suna cel mai potrivit promo. Daca doar Pro Tv s-ar erija in aparatoarea diversitatii, n-ar fi o asa mare problema, insa piata media propune si alte nume „grele” pe lista avocatilor, ce ne vine greu sa credem ca pledeaza pro bono. De unde si pana unde atata inversunare impotriva ideii de familie traditionala?

Ce deranjeaza este minciuna conform careia Romania s-ar face de ras in Uniunea Europeana prin acest referendum. Nimic mai fals, caci sunt deja 15 state care recunosc constitutional actul casatoriei drept uniunea dintre un barbat si o femeie! Curat traditional, nu?! Iar Romania e doar ultima tara trecuta pe o lista destul de lunga de state care au organizat un referendum fix pe aceasta tema, a legalizarii (sau nu) casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Are rost sa prezentam rezultatele? Iar s-ar inunda Pro Tv-ul de atatea lacrimi…

Ultimele stiri

  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Are sau nu șanse Iohannis să devină secretar general al NATO? Băsescu, opinie tranșantă – VIDEO
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 aprilie 2024 – Trebuie să fiţi diplomaţi
  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version