Cauta

Dumitru Coarna, goarna politica a Politiei

Daca a cazut un politist la datorie, Dumitru Coarna stie. Asa e si normal, sa stie si sa-i apere pe politisti. De asta e lider de sindicat si are afaceri imobiliare profitabile in zona Ghencea. Scuze, asta e din alt text. E unul mai vechi, al colegului Catalin Tache.

Acel moment cand Loius Armstrong al Politiei interpreteaza M a facut mama agent

Daca e ceva la vreun televizor, orice, un oricine vreau sa zic, domnul Coarna e acolo. El stie tot. Iar daca nu stie, se pliaza repede pe subiect. Stie si daca e bine sa iei pensie la 45 de ani, ca doar trece si el prin asta, ca orice ofiter sau agent istet.

Partitura pentru goarna si orchestra

Stie si daca politicul e de vina ca Politia. Ca Politia ce? Ca Politia! Atat! Domnul Goarna stie si ca… Am gresit, scuze, e domnul Coarna. Domnu’ Mitica, deci, ca sa fie mai limpede, stie ca Politie fara politic nu exista. Si nici invers. Goarna lui suna adunarea imediat daca se iveste vreun pericol la orizont. Doar cand a vrut la PNL i-a tacut. Cica i-ar fi inchis aia usa in nas si a trebuit sa se multumeasca doar cu leafa de la sindicat. 2.000 de euro? Buni si aia, ca doar mai vin proteste in care el o sa faca balet intre Politie si Carmen Dan, ministresa de la Interne. Vede el cum si pe cine sustine. Daca e de politic, domnul Goarna, pardon, Coarna, simte imediat cum trebuie sa bata la usa premierului. Cand agentii de politie au uitat sa-l demaste pe colegul lor pedofil, domnul Goarna – ce am, bai, nene? – nu si-a gasit mustiucul ca sa bage un tril. Scuze, sunt de groaza azi, nu-l nimeresc pe asta cu goarna – coarna? – politica. Adica, sa dai afara niste profesionisti doar pentru ca asa vrea ministresa? E cu politic, neamule, e pe tarlaua lui Nea Mitica Sindicalu’. Ca din 2009 se „continua” cercetarea pentru fapte similare comise de pedofilul cu epoleti, nu mai e vina lui. E a politicului, care nu i-a facut pe politisti mai isteti. E politicul, domnule, care nu a dat banii de hrana, de uniforme, stie el cum sa suceasca vorbele. Doar n-o sa rateze ocazia de a arata tarii ca politicul. Ca Politia. Le combina el in asa fel incat sa apara si vreun predicat din spatele caruia sa-si iteasca fata si logica lui de Coarna. Sau Goarna. Depinde de partitura.

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version