Cauta

Demiteri dupa cazul familiei disparute in apa Dunarii

Pe langa eforturile celor in masura sa poata da de urma celor doi parinti si a copiilor lor, de negasit inca de la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce masina in care se aflau a plonjat in apele Dunarii, cazul dramatic a ajuns si in atentia oamenilor legii, dar si a ministrului Transporturilor si a sefului de la Compania de Drumuri.

In timp ce rudele asteapta inca vesti despre cei dragi, disparuti dupa ce autoturismul a parasit carosabilul si s-a oprit in apa, undeva in dreptul localitatii Coronin, din Caras-Severin, ministrul Razvan Cuc a cerut responsabililor sa-i dea detalii ce tin de infrastructura rutiera a drumului dintre Orsova si Moldova Noua.

Dupa ce i-au ajuns in atentie aceste documente, Cuc s-a adresat sefului CNAIR, cerandu-i acestuia sa ia masuri, anunta reprezentantii companiei conduse de catre Stefan Ionita, luni, intr-un comunicat. „Am constatat ca atat DRDP Timisoara, cat si sectia de Drumuri Orsova sunt vinovate, cel putin de indolenta si proasta gestionare a teritoriului aflat in administrare. Din documentele primite reiese ca sectia de Drumuri Orsova detinea parapeti pe stoc, dar ca nu i-a folosit. Directorul Regionalei Timisoara ar fi trebuit sa stie acest lucru si sa dea dispozitie ca acesti parapeti sa fie inlocuiti”, a sustinut ministrul, conform sursei citate.

Drept urmare, Ionita a dispus demiterea lui Horatiu Simion din functia de director al Regionalei Timisoara si a lui  Ion Cunicel, din postura de sef al Sectiei de Drumuri Orsova.

Va amintim ca in urma accidentului a existat un singur supravietuitor- soferul masinii, care a reusit sa se salveze din Dunare si sa anunte ce s-a intamplat. De atunci, scafandrii au fost in mai multe randuri in apa, in zona in care s-a produs accidentul, insa pana la momentul de fata s-a gasit doar autoturismul gol, nu s-a dat de urma copiilor si a adultilor.

sursa foto: Facebook/ISU Caras -Severin

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version