Cauta

Daniel Morar lasat sa dea asaltul final la „baronii locali”

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, procurorii DNA si-au mutat toata artileria grea a luptei anticoruptie pe frontul deschis impotriva asa-numitilor „baroni locali” in frunte cu atotputernicii presedinti de Consilii Judetene.

Daniel Morar va mai sta cel putin sase luni la conducerea DNA, cu o misiune clara

Iar cum operatiunea are o miza imensa, mai ales in vederea iminentelor alegeri locale de peste cateva luni, singurul care o putea coordona cu rezultatele scontate nu putea fi nimeni altul decat Daniel Morar. Asa ca, desi „maurul” si-a facut pana acum de nenumarate ori datoria, sefului DNA i-a mai fost prelungit mandatul cu inca sase luni, tocmai pentru a accelera anchetele declansate impotriva politicienilor cu o influenta atat de mare in teritoriu.

Inchisoare cu executare

31.11.2012 – „NATIONAL” a dezvaluit mutarea frontului anticoruptie pentru pregatirea alegerilor locale

Strategia aplicata de acum inainte de catre DNA va fi cu mult mai dura. Astfel, reporterii de investigatii ai „National” au aflat ca numarul procurorilor care lucreaza la aceste cazuri in care sunt implicati majoritatea presedintilor de CJ-uri va fi suplimentat, tocmai pentru a se putea obtine primele condamnari pana la declansarea campaniei electorale. Mai mult, acuzatorii vor cere expres condamnarea la inchisoare cu executare si, concomitent, anchetarea comandantilor  din Ministerul de Interne care, pana acum, nu au reusit sa-i aduca  pe demnitarii locali in fata instantelor pentru a depune marturie.

Trag de timp

Rapiditatea cu care dosarele aflate pe masa de lucru a procurorilor vor ajunge in instanta este cruciala. Lucru stiut atat de oamenii lui Daniel Morar, care fac tot posibilul sa grabeasca mersul anchetelor, cat si de suspecti. Care, normal, trag de timp cat pot, constienti ca daca ajung sa candideze si, mai ales, sa obtina noi mandate, latul condamnarii s-ar mai putea largi in jurul gulerelor albe.

Ultimele stiri

  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • 1 MAI, ziua în care MICII sunt la mare căutare! Unde se mănâncă cei mai buni mititei la noi în țară?
  • Poliţişti de frontieră, înjunghiaţi de traficanţii de migranţi într-o parcare de pe A1/Au fost trase mai multe focuri de armă
  • O autostradă din China s-a prăbușit. Cel puțin 19 morți/Imagini impresionante de la locul dezastrului – VIDEO
  • Exit mobile version