Cauta

CSAT a dat lovitura finala Politiei Romane

Deja ne-am cam saturat sa specificam ca am avut dreptate. Da, din nou  „ NATIONAL” a fost singurul care a anuntat inca de acum o luna ca, dupa ce Traian Igas  ratat misiunea de a trece Ordinea Publica  si Brigada Rutiera la primarii, CSAT – ul va rezolva problema.

Politistilor le-a iesit pe nas scandarea cu „Iesi afara...”

Si, spre surprinderea nu mai stiu carui sindicat de politisti, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a aprobat, dupa cum a anuntat cu reala satisfactie Administratia Prezidentiala, conceptia de reconfigurare a sistemului de ordine publica prin transfer de personal si responsabilitati in coordonoarea administratiei locale.

Ultimul ordin

Dupa ce Traian Igas nu areusi sa infranga rezistenta sefilor IGPR, problema a fost transata in CSAT

Asa ca, iar dezvaluim in exclusivitate, Traian Igas mai are de semnat un singur ordin inainte de a parasi functia de ministru de Interne. Este vorba de atribuirea de calitati de lucratori judiciaristi jandarmilor patriei. Si, cu asta, tacamul destructurarii Politiei Romane mai ceva decat clanurile tiganesti este complet. Proiectul are deja girul secretarului de stat Ioan Dascalu, ceea ce inseamna ca este ca si trecut. Explicatia va fi, de aceasta data, presiunea venita din teritoriu pentru ca jandarmii, chipurile, sa poata penetra mai bine mediul infractional. In fapt, scopul este unul singur. Ofiterii de Politie de la Cercetari Penale nu vor accepta sub nici o forma sa lucreze sub bocancul jandarmilor. Asa ca vor parasi sistemul. Asa cum se pregatesc deja sa o faca alte mii de colegi de la Ordine publica, dupa ce rezistenta comandantilor lor a fost infranta de Palatul Cotroceni.

Alegerile, ca si rezolvate

31.08. 2011 – „NATIONAL” a anuntat in exclusivitate ca in maxim o luna CSAT –ul va da Ordinea Publica la primarii

Cea mai importanta structura a Politiei Romane era si cea care raspundea de supravegherea alegerilor. Si, cu exceptiile de rigoare, era destul de greu de ingenuncheat unui singur om sau partid politistii care nu ascultau decat de sefii de la conducerea IGPR. Acum insa, ei au fost trecuti in custodia actualilor primari, care vor isi vor depune candidatura si la anul. Asa ca decizia de a  le da salariile, a mentine pe post sau a-i avansa tine doar de cheremul edililor. Ai caror slugi tocmai au fost facuti politistii prin hotararea CSAT. Practic, nici nu mai e nevoie de spaga electorala sub forma de pachete cu ulei, zahar sau rachiu, fiind suficient ca de acum „gaborii” sa-i sperie pe  electori cu niscai dosare sau amenzi. Ca, daca nu, si-o iau ei in caschete…

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version