Cauta

COD GALBEN de ploi si descarcari electrice pentru Bucuresti si mai multe judete!

Meteorologii avertizeaza ca in urmatoarele ore vremea se strica. Vor aparea ploi, cu descarcari electrice si in unele zone chiar si grindina, dar si internsificari ale vantului.

Dupa cateva zile cu soare si temperaturi de vara, urmeaza un interval in care norii vor acoperi cerul. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis, luni, o serie de avertizari tip nowcasting (cu efect imediat-n.r.), valabile pentru mai multe zone ale tarii, inclusiv pentru Capitala.

Astfel, potrivit ANM, in intervalul 15:15 si 16:15, va ploua, vor fi descarcari electrice si grindina (de dimensiuni mici si medii), in vestul judetului Bistrita-Nasaud, in zona localitatilor Zagra, Nimigea de Jos, Sintereag, Nuseni, Beclean, Reteag, Ciceu-Giurgesti. De asemenea, vantul va avea intensificari de scurta durata.

Nici Bucurestiul nu este ocolit de valul de vreme rea. Avertizarea valabila pana la 16.30 anunta ca sunt posibile averse (cantitatile de apa pot ajunge izolat la 10 l/mp), descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, dar si grindina de mici dimensiuni.

O avertizare COD GALBEN de vreme rea a fost emisa si pentru judetul Sibiu, in special in zona localitatilor Arpasu- Porumbacul de Jos -Avrig –Talmaciu – Gura Raului – Cristian –Sadu-Municipiul Sibiu-Cristian-Saliste- Poiana Sibiului, dar si zona localitatilor Ocna Sibiului- Sura Mare-Seica Mica-Pauca , zona Muntilor Cin. Conform ANM, se vor semnala „descarcari electrice, intensificari ale vantului; fenomene meteorologice asociate: -izolat grindina de mici dimensiuni -ploi cu caracter de aversa”.

Pana la 16.45, meteorologii au anuntat ca, local in judetele Gorj si Valcea, pot cadea ploi insemnate cantitativ (de pana la 20-25 l/mp) si se pot produce descarcari electrice. De asemenea, poate cadea grindina de mici dimensiuni.

Sursa foto: radicalonline.info

Ultimele stiri

  • Casting pentru postul de antrenor la Rapid?! Între ce variante se zbat giuleștenii
  • Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Exit mobile version