Cauta

Ceata din mintea ministrului Pop a mai facut un pui: inspectorul transdisciplinar

Liviu Pop este un ministru aparte. El are cate un genunche la fiecare membru inferior si stie ca greseala nu este tot una cu eroarea, pentru ca prima se poate indrepta, iar a doua, nu. Deci cum facem sa scapam odata de el?

Mintea lui Liviu Pop este nealterata de subtilitatile aberante ale limbii romane, deci are mult spatiu gol pe hard, spatiu pe care l-a pus la lucru spre ingroparea definitiva a invatamantului romanesc. In limbaj politic, bietul ministru crede ca aceasta actiune se numeste „reforma”. Si face asta cu o seninatate suspecta.

Si da-i cu transdisciplinaritatea

Da, este un cuvant lung, pe care Pop il invarte acum ca o tonfa prin ministerul pe care-l terorizeaza zi-lumina. El a gasit si acarul Paun ce trebuie trimis la reeducare, pentru formarea inspectorului de maine, multilateral dezvoltat. Bref, el voieste (da, e corect, dle ministru) a schimba inspectorii pe materii cu inspectori pe arii curriculare. Adica, daca acum exista un inspector pentru Matematica, unul pentru Biologie, unul pentru Fizica si altul pentru Chimie, dupa reorganizare, va fi un singur inspector pentru toate materiile inglobate de aria curriculara „Matematica si Stiinte”. Evident, la fel va fi si in cazul ariei curriculare „Om si societate”, inspectorul general va dirija activitatea pe Educatie sociala, Istorie, Geografie si Religie. Inspectorul va fi, de atunci, unul transdisciplinar…  Mai tineti minte „omul nou al lui Ceausescu”?  Iata ca el a reinviat in capul lui Pop spre nimicirea „ieducatiei” nationale. Ca sa n-o mai lungim, corpul de elita profesoral reprezentat de inspectorii de azi va deveni un talmes-balmes cu nume pretentios. Inca o aiureala a domnului Genunche menita sa ne tampeasca copii.

Pune-ti mana pa carte, sa nu va doara la genunche

O veche zicala autohtona spune sa nu te pui cu omul care are mintea odihnita. Bine-bine, dar daca omul in cauza e ministru si nu te lasa el in pace? Atunci iesim in strada. Zis si facut.  Ieri, cetateni care inca mai au simtul umorului nealterat au mers la orele diminetii in Piata Victoriei sa ceara demisia lui Liviu “Genunche” Pop. Cu aceasta ocazie, au demarat si actiunea “Biblioteca pentru Pop”, ca sa citeasca si Excelenta Sa ceva tiparit macar odata in viata. Mesajul a fost clar: „Pune-ti mana pa carte, sa nu va doara la genunche. Indraznes-te sa crezi in Romania”. Si, ce sa vezi, azi, cand m-am trezit, la Educatie era tot Liviu Marian Pop… Blestem curat!

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version