Cauta

Ce au găsit polițiștii de pe aeroportul Otopeni în bagajul de mână al unei femei. Era o adevărată avere acolo (FOTO)

Poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în bagajul de mână al unei femei, la Aeroportul Henri Coandă, 19 kilograme de bijuterii care urmau să fie introduse ilegal în ţară.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră au anunţat că sâmbătă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Istanbul, o femeie, cetăţean român, în vârstă de 51 de ani.

Bijuteriile, ascunse în saci

Poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, acţionând în baza analizei de risc, au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor femeii, descoperind doi saci de dimensiuni mici ce conţineau o cantitate mare de bijuterii din metal alb presupus a fi argint – ceasuri, inele, cercei, coliere, brăţări, broşe.

“După ce a efectuat formalităţile de frontieră, persoana în cauză s-a deplasat spre ieşire, pe culoarul verde, destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorităţilor vamale.

Acţionând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor femeii.

Astfel, au fost descoperiţi în bagajul de mână doi saci de dimensiuni mici ce conţineau o cantitate mare de bijuterii din metal alb (ceasuri, inele, cercei, coliere, brăţări, broşe etc.), presupus a fi argint”, au precizat poliţiştii.

I-au făcut dosar penal pentru contrabandă

Bunurile, cu o greutate brută de 19 kilograme, au fost preluate de către autorităţile vamale pentru a fi trimise spre expertizare.

De asemenea, în cauză a fost deschis dosar penal pentru contrabandă.

Ultimele stiri

  • Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale: „De cine le este frică nu vor scăpa”
  • Credem că acum ne este greu cu banii? Economistul care a prevăzut criza din 2008 vine cu veşti şi mai proaste decât în urmă cu 16 ani
  • De ce importă România forţă de muncă? Şcoala formează specialişti în domenii fără căutare, iar pe alţii îi alungă statul. Cum e fentat bugetul public
  • Polițiștii locali ies în stradă, miercuri, să protesteze în fața Guvernului. Lista revendicărilor sindicaliștilor
  • Care este presiunea corectă din cauciucurile de la maşină. E scrisă pe caroserie, chiar în faţa ta. Tu o vezi?
  • Încă un cutremur în România. În ce zonă s-a produs seismul de miercuri dimineață
  • Comunicat de presă SC ATEMPORAL FILM SRL
  • De ce a mers Klaus Iohannis, „în vizită”, la Joe Biden: ca să-l convingă pe liderul american să-l susţină pentru şefia NATO. Ce risc s-a născut
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic, după ce a fost adus în Capitală, la „Matei Balș”
  • Cum putem evita risipa alimentară, după Paşte. Fiecare român irosește cel puţin 129 kg de mâncare pe an
  • Exit mobile version