AcasăNewsTrafic de droguri ca-n filme, pe Aeroportul Otopeni. Unde a ascuns o...

Trafic de droguri ca-n filme, pe Aeroportul Otopeni. Unde a ascuns o femeie 159 de grame de cocaină

Vameşii de pe Aeroportul Otopeni au întâmpinat o situaţie ca-n filme. O femeie a transportat droguri aşa cum vedem în producţiile de la Hollywood cu mafioţi.

În geanta de mână a femeii, polițiștii de frontieră au descoperit 159 de grame de cocaină, în 12 cașete. Românca ar fi înghițit pachețelele cu droguri înainte de decolare și le-ar fi eliminat în timp ce era în tranzit.

Aveau suspiciuni privind femeia

Femeia venise din Londra, iar suspiciunile cu privire la transportul de substanțe interzise au dus la cercettări extinse coordonate de procurorii DIICOT – Structura Centrală.

Ea a fost reținută și este cercetată pentru trafic de droguri de mare risc și tentativă la trafic internațional de droguri de mare risc.

Cercetările coordonate de procurorii DIICOT au arătat că femeia a procurat, transportat și deținut în vederea comercializării 159,06 grame de cocaină, pe care intenționa să le scoată din țară.

Au prins-o în flagrant

Femeia a fost prins în flagrant duminică, 15.10.2023, pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul PPF Henri Coandă Bucureşti, pe timpul supracontrolului efectuat în zona de tranzit a aeroportului au identificat o femeie, cetăţean român, care venea din direcţia Londra şi despre care existau suspiciuni cu privire la faptul că transportă substanţe interzise.

Extinzând cercetările sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală a rezultat că persoana în cauză a procurat, transportat și deținut în vederea comercializării 12 cașete conținând cantitatea totală de 159,06 grame cocaină”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră Române.

author avatar
Andrei Ștefan
596 afisari

2 COMENTARII

  1. „le-ar fi eliminat în timp ce era în tranzit.”

    -ofitzeru cu securitatea
    i-a bagat laxativ in cafeaua din avion:
    MOSSAD STYLE!

    • Adică -s bagabonți…Cum domne să-i puna laxativ in cafea? Ce io fi zis ; pune lapte praf din ăsta la plic ca e mai buna cafeaua..? Cind colo ciocolax! Cafea cu ,ciocolata”…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj

Un accident grav, în care a fost implicat un microbuz, a avut loc miercuri în județul Gorj. La fața locului au intervenit de urgență...

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...
proger