AcasăNewsNoi vești despre starea actorului Florin Piersic, după ce a fost adus...

Noi vești despre starea actorului Florin Piersic, după ce a fost adus în Capitală, la „Matei Balș”

Apar noi informații despre starea de sănătate a îndrăgitului actor Florin Piersic, după ce artistul a fost transferat de la Cluj la un spital din Capitală.

Marți seară, 7 mai, Florin Piersic a fost transferat de la Institutul Inimii, din Cluj Napoca, la Institutul „Matei Balș” din București. A fost adus în Capitală cu un avion SMURD.

Potrivit medicilor, starea marelui actor este stabilă în acest moment, informează miercuri dimineață Antena3.

S-a aflat că hotărârea ca Florin Piersic să fie transferat de la Cluj Napoca la București a fost luată de actor, împreună cu familia sa. Totul, potrivit aceleiași surse, pentru a continua tratamentul cu antibiotice, și pentru ca infecția de la genunchi să fie tratată de același medic care s-a ocupat în trecut de această problemă.

„Nu este pe secția de Terapie Intensivă”

Actorul a ajuns la „Matei Balș”, în Capitală, după ora 22. Și a fost internat, din câte s-a aflat de la medici, într-o secție normală, nu la ATI, urmând să fie evaluat de către specialiști.

„D-nul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp”, transmiteau medicii bucureșteni marți seară.

Aeronava SMURD care l-a adus în Capitală pe actorul în vârstă de 88 de ani a aterizat pe Aeroportul Băneasa, seara trecută, ulterior acesta fiind transportat cu o ambulanță la spital.

author avatar
Andrei Coman
334 afisari

1 COMENTARIU

  1. Din pacate cred ca de la Matei Bals maestrul va pleca direct catre Bellu. Balsul are aceasta „reputatie”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger