Cauta

Black Friday: eMag, Flanco, evoMag, PCGarage, stocuri epuizate in cateva minute si profituri uriase

Fenomenul Black Friday imprumutat de peste Ocean a debutat cu succes si in Romania, rezultatele, fiind peste toate asteptarile,  in doar cateva ore de la startul marilor reduceri.

La un nivel mult mai redus fata de evenimentul din SUA si din vestul Europei, dar cu o mare amploare, fenomenul “Black Friday” s-a bucurat de un succes fantastic la prima sa editie din Romania.

Inca de la primele ore ale diminetii, magazinele participante au fost luate cu asalt de catre clientii asezati la cozi pentru a prinde macar un produs la pret redus. De partea cealalta, comertul electronic a vazut negru in fata ochilor pentru prima data de la aparitia sa in Romania, pentru ca toate site-urile magazinelor online participante la “Black Friday Romania” au intampinat mari probleme atunci cand clientii au dat buzna la comenzi de produse.

Site-urile eMag, evoMag si PCGarage au fost blocate sau au mers foarte greu,foarte putini dintre clienti reusind sa cumpere ceva, in aceasta dimineata, pentru ca Flanco sa inchida complet magazinul sau virtual nefacand fata cererii atat de mare. Reprezentantii magazinului au declarat ca sunt nevoiti sa inchida site-ul pentru tot weekendul, din cauza numarului prea mare de clienti, cu amendamentul ca ofertele promotionale raman valabile si clientii sunt invitati in magazinele din orasele in care locuiesc.

Black Friday 2011 in Romania: Vezi magazinele cu reduceri in 25 noiembrie!

Black Friday: Magazine luate cu asalt de cumparatori, depozite ticsite

„Magazinele Flanco sunt complet functionale si desi sunt cozi la case, vanzarea decurge in conditii normale, fara intarzieri in facturare. Cei care nu gasesc produsul fizic in magazinul Flanco in care se afla, il pot plati in magazin, produsul urmand a fi livrat direct acasa”, mai precizeaza oficialii Flanco.

Recordurile Black Friday Romania:

– In doua ore Flanco a reusit sa vanda 500 de televizoare

– la EvoMAG aproape toate produsele la oferta s-au vandut in 3 minute de la deschiderea promotiei

– 80.000 de vizitatori unici pe evomag.ro intre orele 8:00 si 11:30.

– pana la ora 10:00, eMag a avut 400.000 de vizitatori unici si comenzi de 4 milioane euro

Showroomul eMag din Crangasi, luat cu asalt

Ultimele stiri

  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Exit mobile version