Cauta

BIOLABORATOARE ÎN UCRAINA. După Covid-19, urmează o altă pandemie, și mai teribilă! Omenirea mai are „doar 100 de zile” la dispoziție! / Avertisment fără precedent

BIOLABORATOARE ÎN UCRAINA. După Covid-19, urmează o altă pandemie, și mai teribilă! Omenirea mai are „doar 100 de zile” la dispoziție! / Avertisment fără precedent

BIOLABORATOARE ÎN UCRAINA. După Covid-19, urmează o altă pandemie, și mai teribilă! Omenirea mai are „doar 100 de zile” la dispoziție! / Avertisment fără precedent / Sursa FOTO: twitter.com

Omenirea trebuie să se pregătească pentru următoarea pandemie! Nu, nu este fake-news, deși colegii de la libertatea.ro (nu libertatea exprimării, asta e clar!) ne vor bănui de așa ceva, sunt sigură. Un nou virus pandemic amenință lumea și Big Pharma are la dispoziție doar 100 de zile să dezvolte un vaccin, avertizează chiar specialiștii care au lucrat la serul anti-Covid dezvoltat de Oxford University.

Într-un interviu acordat Sky News, profesorul Sarah Gilbert spune ca omenirea are „doar 100 zile” la dispoziție să pregătească vaccinul pentru următoarea pandemie.  Se vorbește despre un vaccin pentru TBC care ar trebui să fie gata în 100 zile, deoarece perioada de incubație (în acest caz) este de 4-12 săptămâni.

Victoria Nuland admite că SUA are biolaboratoare în Ucraina

Or, să nu ne gândim noi la refugiații ucrainieni care se împrăștie prin Europa de când a început războiul?! Să nu ne temem de ce virusuri ar fi putut „zbura” de prin biolaboratoarele pe care America le are în Ucraina (a recunoscut chiar Victoria Nuland)?! Publicația The Lancet scrie că în Ucraina circulă o variantă de TBC „multidrug resistent”, adică nevindecabilă cu medicamentele convenționale.

Recent, secretarul de stat american Victoria Nuland a recunoscut că Pentagonul finanța biolaboratoare de cercetare a virușilor umani în Ucraina și că se duce bătălia militară tocmai pentru ca Rusia să nu pună mâna pe cercetările de acolo.

Un eveniment grav din urmă cu 4 ani arată că lucrurile par scăpate de sub control în Ucraina. Hepatita A a izbucnit în circumstanțe suspecte în 2018 în mai multe zone din sud-estul Ucrainei, fix acolo unde se află și o serie de laboratoare biologice controlate de americani. În ianuarie 2018, 37 de persoane cu Hepatită A au fost internate în orașul Mykolaiv! În ianuarie 2016, cel puțin 20 de soldați ucraineni au murit acolo din cauza unui virus asemănător gripei scăpat de sub control; în același „incident”, alți 200 de militari au fost internați în spital. Guvernul ucrainean nu a oferit nicio informație despre soldații care au murit, totul a fost clasificat.

„Nu vorbim despre a face același lucru din nou ci doar să o facem mai repede. Ceea ce vreau să spun este că trebuie să fim mult mai bine pregătiți, ca să nu trebuiască să o luăm de la început și data viitoare!”, a spus profesorul Sarah Gilbert.

Profesorul Gilbert se va alătura directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății, consilierului medical al președintelui SUA, Anthony Fauci, șefilor farmaceutici și reprezentanților guvernului la Summit-ul global de pregătire pentru următoarea pandemie, care se va ține la Londra.

A, nu știați?! Da, Big Pharma deja se pregătește de următoarea pandemie, cică vine negreșit, de aia se și ține un „SuperSummit” la Londra!

Oamenii de știință construiesc o bibliotecă de vaccinuri

Ținta de 100 de zile a fost propusă inițial de guvernul Regatului Unit. Un răspuns atât de rapid la COVID ar fi salvat milioane de vieți și miliarde de dolari în întreaga lume.

Profesorul Sarah Gilbert susține că oamenii de știință ar trebui să construiască „o bibliotecă” de vaccinuri împotriva mai multor familii de viruși care reprezintă cele mai mari amenințări pandemice. Asta ar însemna cel puțin 10 vaccinuri eficiente la nivel general pentru început.

„Ne dorim să facem stocuri de «semințe» (proba de referință a virusului) pentru o serie de vaccinuri diferite” – Sarah Gilbert

„Apoi am putea începe să facem teste clinice, astfel încât să putem analiza răspunsul imun pentru fiecare dintre diferitele tipuri de viruși pentru a vedea dacă vaccinul ar putea fi eficient. Vrem să mergem cât de departe putem, după care să avem un stoc mic de vaccin gata de utilizare și capacitatea de a crește rapid producția, dacă va există un focar”, mai spune profesorul.

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version