AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. America se teme că rușii vor intra în BIOLABORATOARELE...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. America se teme că rușii vor intra în BIOLABORATOARELE secrete din Kiev! / Ce nu trebuie să afle lumea? (VIDEO)

SUA: Rusia va pune mâna pe structurile de „cercetare biologică” din Ucraina

SUA au declarat marți că se tem că forțele ruse ar putea „prelua controlul” structurilor „de cercetare biologică” din Ucraina și ar putea confisca materiale sensibile.

„Ucraina are facilităţi de cercetare biologică, iar acum suntem destul de îngrijoraţi de posibilitatea ca forţele ruse să încerce să preia controlul asupra lor”, a declarat numărul trei al diplomaţiei americane, Victoria Nuland, în timpul unei audieri parlamentare.

Propaganda rusă și armele biologice

„Așadar, lucrăm cu ucrainenii la modalități de a preveni ca aceste materiale de cercetare să cadă în mâinile forțelor ruse, dacă aceste forte s-ar apropia de ele”, a adăugat ea, scrie TVA Nouvelles.

Senatorul republican, Marco Rubio, a subliniat că „propaganda rusă” a raportat un presupus „plan” ucrainean de a folosi „arme biologice în țară, cu coordonarea NATO”.

„Dacă ar avea un incident sau un atac care implică o armă biologică sau chimică în Ucraina, v-ar fi 100% clar că rușii ar fi autorii?”, a întrebat Rubio.

„Nu există nicio îndoială în mintea mea și este o tehnică clasică rusă de a acuza pe alții de ceea ce plănuiesc să facă ei înșiși”, a răspuns Victoria Nuland.

author avatar
Tudor Borcea
2.509 afisari

21 COMENTARII

  1. Firește, rușii continuă tradiția seculară de dezinformare, destabilizare și de distrugere. În sfârșit, Occidentul și-a dat seama cat au greșit în evaluarea comportamentului de brută primitiva al acestei tari. Prin urmare, rușii sunt, in esență, un popor din categoria popoarelor „rele”. De la Ivan cel Groaznic încoace, ei au stăruit in legea lor păgână. In ura lor endemica. Tocmai de aceea, ei nu s-au convertit la civilizație. Tocmai de aceea, dacă nu ești că ei, dacă nu li te supui, rușii îți dau cu tancuri și rachete în cap.

    • Despre ce vorbesti nenunule? E vb de laboratoarele americane din Ucraina. Acolo sunt fabrici de virusi.

    • Cat mai continuați cu propaganda când au apărut dovezi clare că americanii lucrează în zeci de laboratoare la nivel global să fabrice arme biologice contra cetățenilor? Deja sunteți jalnici! Să vă luați lumânări de banii primiți de la soros pentru propagandă dusă împotriva României! Hai sictir!

    • Bruta esti tu. Am vazut cel Agreement US Ucraina pentru arme biologice, am vazut si continurea care specifica ac trebuie dezvoltai agenti pathogeni proiectati pe ADN specific etnic si rasial: acolo era vorba de Russians Caucasians- Albi, si clar specificau, NU Ucrainieni. Deci aine e necivilizat si bruta? Mereu ati impins o prejudecata si ati acoperit adevarul. Adevarul e acum in OPEN ..toti pot sa-l citeasca. Esti un USRiost nebun sau cu regimul Zelinsky- MAd Dog, si oligarhul care-l acopera refugiatulk in US- Zelensky and his oligarh
      Igor Kolomoisky, the oligarch backing this Ukraine president Volodymyr Zelensky.the Mad Dog Zelensky.

  2. Parca acum 1 saptamana negau existenta lor! Eu stiu ca-s 16 laboratoare , marea majoritate situate la granita cu Rusia. De acolo vin tot felul de boli ca: Gripa porcina, aviara, aftoasa, etc.
    Si toate apartin americanilor.

    • ceea ce au in store e cumplit: ciuma bubonica, febra congoleza hemoragica, ebola..si altele. Si nu sint doar in Ucraina, Au impanzit Africa equatoriala, si Asia prin multe tari sint , tari care ele nu fabrica sa ceva dar laboratoartele americane implantate acolo. Circulatia acestor virusi e patentat sa fie imprasstiata cu un drone ..si insecte care se alimenteaza din virusiu..Deci e ceva ca in SF, dar e real. Exista documente , exista harti-= au iesit in the OPEN cum spun ei. Si tot mai au curajul sa minta? Nu trebuie ca nimeni sa se mai bata pentru iesirea adevarului la lumina- caci a iesit deja. Trenbuie gasiot calea de pedpsire si distruigere a acestotr nocivitati. Si canjd de gandesti ca ei tipau ca Putin e nebun si distriuge planeta cu nucxlear?? Cata ipocrizie!

  3. AVEM DEJA UN EXEMPLU CONFIRMAT DE MODUL CUM PROCEDEAZA AMERICANII EXEMPLUL VIRUSUL SARCOV 19 TRIMIS DE DR FAUCI LA UN LABORATOR DIN CHINA WUHAN , CAMERA REPREZENTANTILOR SUA ANCHETEAZA ACEASTA ACTIUNE COORDONATA DE DR FAUCI ,SUA PLATIND CHINEI PROGRAMUL SARCOV 19,DOVEZI DATE PUBLICITATII DE NECONTESTAT. RUSIA A ACUZAT DEJA UCRAINA PRIVIND DEZVOLTAREA UNOR ARME BIOLOGICE IN UCRAINA SUB PATRONAJUL AMERICAN . SUA NU A RECUNOSCUT NICI PROGRAMUL CARE-L PLATEA DE LA WUHAN !,IAR AFIRMATIILE VICTORIEI NULAND CA TOTUL ESTE PROPAGANDA RUSEASCA PRIVIND ARMELE BIOLOGICE DIN LABORATOARELE UCRAINIENE ,PROBELE SE VOR PREZENTA MAI MULT CA SIGUR DE RUSIA, IAR PUTIN ATUNCI VA FI CEL CARE VA AVEA ULTIMUL CUVANT !.CU CE LA SANTAJAT ZELINSKI PE BIDEN DE L-A DETERMINAT SA-I MAREASCA SPRIJINUL FINANCIAR SI MILITAR IN ULTIMILE ZILE ?.
    UCRAINA NU-I TARA NATO !,DE CE SUA INCEARCA SA EXTINDA CONFLICTUL ?,DE CE POLONIA RESPECTA ATENTIONAREA RUSILOR SI NU PUNE LA DISPOZITIE MIG -urile DIRECT UCRAINEI SI LE OFERA SUA LA SCHIMB CU ALTE AVIOANE SIMILARE ?. VEZI GERMANIA NU ACCEPTA AVIOANELE OFERITE DE POLONIA PENTRU SUA IN BAZA MILITARA DE PE TERITORIU GERMAN.
    DOAR CEI PROSTI SI SLABI SUNT IMPINSI IN CONFLICT SI SE PARE CA-S ROMANII ,VEZI ELICOPTERELE UCRAINIENE INSOTITE DE AERONAVE UCRAINIENE PANA LA GHIMBAV !!,
    POATE ATAT ASTEPTAU RUSII CA SA DEMONSTREZE CA CEI CARE AU EXTINS CONFLICTUL SUNT ROMANII. ACEL CONTRACT DE MENTENANTA PENTRU ELICOPTERELE UCRAINIENE E CUSUT CU ATA ALBA !
    DOAMNE FERESTE DE ASA CONDUCATORI , ROMANIA A MAI FOST TRADATA SI VANDUTA SI LA IALTA SI LA MALTA SI DE FIECARE DATA CAND CEI MARI AU VRUT SA_SI IMPARTA CEVA.

    • Asa ne trebuie daca suntem prosti si nu ii dam jos pe conducatorii nostri care ling dosurile americane de ani de zile.

  4. Așa se fac jocurile între marile puteri ale lumii, care pe față de dușmănesc iar in dos împart profiturile obținute și împart zonele de influență strict pe ce este în joc.
    Mai rău este că ne lucrează pe la spate dar ne spun de alianțe de nezdruncinat, vax banul primează.
    Deja ne-au făcut parte la toate costurile acestui război, mai vine și ministrul învățământului și nu știu de unde spune că din Nr. total de refugiați circa zic eu el zice fix 10000 sunt studenți, bine zic eu iar el spune că statul român este obligat să le asigure învățământul cu tot ce trebuie.
    Vin și întreb, mai omule tu ai făcut aritmetică înmulțește costul pe om cu tot ce trebuie și vezi ce suma îți dă,apoi vorbește, acum ai vorbit neîntrebat stai jos.

  5. data fiind existenta laboratoarelor din wuhan cu finantare si personal universitar american e foarte posibil ca presupusele laboratoare din ucraina sa fie reale

  6. V. Nuland este oficial american iar mesajul ei către Zelenschi e clar, sa distrugă ce are prin Kiev sa nu mai existe și alte dovezi. Bravo Andreesanu, analiza excelenta. Reafirm ca, pe Sadam l-au omorât numai pentru o bănuială nedovedita ca ar avea astfel de arme în timp ce Zelenski vorbește prin videoconferințe în Senatul american, in Parlamentul englez. Cine i-a aranjat lui cuvântările astea? Evident serviciile secrete americane și engleze. Cat de ipocriți pot fi amerlocii și curvele engleze? Cine mai are încredere în ei? Doar conducatorii prosti ai Ro. Dar prin Romanica or avea astfel de laboratoare? Ce secete știe Bashescu de nu a ajuns la bulau pentru câte nenorociri a făcut? Dacă mai durează mult războiul în Ucropistan nenorociții care ne conduc îl vor aduce și în Ro.

    • M-as Mira faptul ça renumitul scut de la la Deveselu sa nu aflam mai tarziu ça fac virus si acolo????

  7. Robinetul Bidon a modificat de urgență și restricțiile plus birocrația în ce privește schimbul de informații clasificate între cele două state pentru ca informațiile „sensibile” privind persoanele ce spionează sau lucrează pentru serviciile secrete amerigane, din țara prietenă, să poată fi șterse rapid pentru a nu cădea în mâinile rușilor. Să vedem pe unde mai mută laboratoarele că au cam 3000 în întreaga lume și toate lucrează numai și numai pentru binele nostru.

  8. Spaimă mare, Lavrov a făcut o mișcare deșteaptă. Acum vedem de ce americanii mor de dragul ucrainenilor. Minciuna americană este bună, este luată ca adevăr? Așa a fost și în Iraq. Au bătut la poarta lui Sadam căutând arme nucleare, biologice și chimice, nerecunoscând niciodată că totul a fost o cacialma. Acum, când rușii au dezvăluit ce treburi au ei pe acolo sau cam opărit, dar nu au curaj să se ia de gât cu ursul, scot în față piticii, folosindu-se de alții pe post de carne de tun.

  9. Nu va mai certati degeaba. V-a crescut puterea de cumparae si PNL-ul in sondaje ? Iohanus a sinucis pandemia,economia duduie,guvernul meu lucreaza pt. voi,iar Cocotatul este f. multumit ? Ca maine vine primavara,creste stevia in fire dese la fel ca freza vopsita a lui SoCatzu.Fiti optimisti si cu ochii pesondaje.Nu mai e mult,vin si alegerile,si iar veti avea guvernul meu,si buzunarele pline cu bani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger