Cauta

Basescu si-a asigurat 12 ani de imunitate ca raportor NATO

Desi singura declaratie oficiala a lui Traian Basescu despre ce va face dupa ce nu va mai fi presedintele Romaniei s-a referit la intentia de infiintare a unei scoli politice pentru tineri, planurile sale sunt cu totul altele.

Traian Basescu si-a asigurat linistea lui si a familiei sale dupa terminarea mandatului

“National” a aflat ca, zilele trecute, seful statutului si-a linistit membrii familiei, ca si pe cei mai apropiati colaboratori, informandu-i despre faptul ca nu va putea fi atins de nicio razbunare din partea rivalilor politici sau de vreo eventuala ancheta penala.

Negocieri la sange

Lumea politica a ramas bulversata de faptul ca Traian Basescu nu s-a mai dovedit “Gica Contra”, ca de obicei, ci calcandu-si pe orgoliu, a acceptat neasteptat de usor numirea lui Victor Ponta drept premier. Sursele noastre sustin ca intorsatura se datoreaza in mare masura incheierii negocierilor la sange pe care seful statutului le-a purtat in ultimele trei luni pentru asigurarea imunitatii sale si a celor apropiati. Sprijinit de americani, in schimbul promisiunii ca se va retrage incet dar sigur de pe scena politica, presedintele Romaniei a primit asigurari de la partenerii externi ca va beneficia de o imunitate totala, timp de 12 ani. La randul lor, si liderii contestatarilor lui Basescu au fost instiintati de hotararea marilor cancelarii ale lumii si, mai de voie, mai de nevoie, au acceptat, tacit, un pact de neagresiune cu adversarul de la Cotroceni.

Plimbari prin lume

Din informatiile intrate in posesia noastra reiese ca Traian Basescu va primi o misiune oficiala internationala ca raportor NATO, functie care ii va asigura imunitatea pe care si-o doreste. Ceea ce inseamna ca va sta mai mult plecat din tara. Iar pana atunci, probabil ca vom avea un presedinte  mult mai diplomat ca pana acum, care va astepta cuminte, la Cotroceni, terminarea mandatului…[poll id=”257″]

Ultimele stiri

  • Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Exit mobile version