Cauta

Adele, marea castigatoare a BRIT Awards 2012 – VIDEO

Adele a fost rasfatata editiei din 2012 a galei BRIT Awards, castigand doua premii importante pentru cariera ei – „cea mai buna cantareata britanica” si „cel mai bun album al anului”, cu materialul discografic „21”.

(foto: captura youtube)

Laudata pentru felul in care a interpretat, live, hitul „Rolling In The Deep”, Adele a fost taxata miercuri de presa britanica, pentru felul cum a ales sa se manifeste cand i-a fost intrerupt discursul de multumire.

Marea premiata a BRIT Awards 2012 – considerate cele mai importante distinctii ale industriei muzicale britanice – Adele a plecat acasa cu trofeul pentru „cea mai buna cantareata britanica” si „cel mai bun album al anului” – pentru materialul discografic „21”.

Tanara de 23 de ani a urcat a doua oara pe scena, foarte incantata, pentru a-si exprima incantarea, dar si obisnuitele multumiri. Nu se astepta sa fie intrerupta de gazda galei, James Corden, pe motiv ca transmisiunea in direct se apropia de final si inca mai erau momente de difuzat, conform Daily Mail. Asa ca Adele nu s-a sfiit sa arate degetul mijlociu, gest surprins de jurnalistii prezenti la evenimentul de marti seara. Chiar daca organizatorii si-au cerut scuze ca au zorit-o, iar cantareata a tinut la randul ei sa explice ca gestul nu era nicidecum adresat fanilor, gestul tinerei soliste nu a ramas netaxat de opinia publica.

[youtube]DQOxFn481pI[/youtube]

Desi a obtinut doua premii importante, Adele a pierdut la categoria „cel mai bun single britanic”, trofeul revenindu-le membrilor trupei One Direction, cu piesa „What Makes You Beautiful”. Cea de-a 32-a gala a BRIT Awards a avut loc marti seara, la Londra.

Ultimele stiri

  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Exit mobile version