Cauta

10% spaga pentru misiunile din Afganistan si Kosovo

Poate ca Daniel Morar isi va gasi timp sa verifice si informatiile furnizate de tot mai multi oameni din sistem care denunta ca nu mai pupa neam un contract in strainatate daca nu platesc traditionalul comision de 10%.

Jandarmii din Kosovo câştigă în medie 1.500 euro pe lună

Astfel, temutul sef al DNA va demonstra ca il tin puterile, indiferent de numele implicate in scandalul de coruptie dintr-o institutie. Iar aici suspiciunile afecteaza  nu mai putin de trei : Ministerul de Interne, cel al Apararii si SPP.

Dai si pleci!

Un ofiţer SPP însărcinat cu paza demnitarilor pe câmpurile de luptă poate ajunge la 2.500 - 3.000 euro

Desi si-au indeplinit cu brio misiunile militare din strainatate, militarii se plang ca nu mai sunt lasati sa  plece din nou afara . Prima oara scandalul a izbucnit, cum altfel, in ograda Ministerului de Interne, dar structurile cu atributii in domeniu nu au binevoit sa declanseze verificari. Sau, daca au facut-o, nu au avut deloc spor. Mai mult, curata fatalitate, jandarmii care au protestat ca doar colegii lor care cotizeaza mai sunt trimisi in misiuni, s-au trezit loviti in plin de procesul reformei. Si au inteles ca singura sansa este sa te supui recomandarii  cunoscatorilor : „Dai si pleci”!

Amanati la nesfarsit

minim n Înainte de plecarea în Afganistan, militarii MApN îşi fac calculele pentru o soldă de 1.100 euro

Lucrurile sunt asemanatoare si printre sergentii angajati de la Minsiterul Apararii, chiar daca acestia primesc mai putin bani pentru misiunile din Afganistan fata de jandarmii care reusesc sa fie trimisi  in Afganistan. Mai mult, unii dintre veteranii care au deja cate doua – trei plecari sustin ca nu au incotro si ar plati si ei tainul, dar nici macar asa nu reusesc sa se lipeasca de o noua misiune. Cel mult sunt pusi pe lista de asteptari, unde  stationeaza de peste un an de zile, desi au obtinut calificative excelente pana acum. Iar pentru ca tacamul sa fie complet, nici SPP nu putea face exceptie. Iar aici lupta se anunta cu atat mai crancena cu cat numarul locurilor disponibile a fost redus de la 36 la 24, in urma incidentelor cu diplomatul etiopian din Sudan.

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version