AcasăMONDENSimona Halep a sfidat tradiția machedonilor după căsătorie! Ce ținută a ales...

Simona Halep a sfidat tradiția machedonilor după căsătorie! Ce ținută a ales sportiva

simona halepSimona Halep a sfidat tradiția machedonilor după căsătorie! Ce ținută a ales sportiva

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit, miercuri, pe plajă, după doi ani de relație. După cuninia civilă, cei doi miri şi invitaţii lor au continuat să petreacă într-un club de lux din Mamaia.

Petrecerea cu 300 de invitați a avut loc la Clubul Fratelli din Mamaia, deținut de nașul cuplului. Printre aceștia s-au numărat și nume importante din sport, precum Ilie Năstase, Gică Hagi sau Gică Popescu.

Sportiva a arătat splendid în rochia lungă, până în pământ, bej, cu mâneci trei sferturi, cu broderii fine în partea de sus. Părul prins într-un coc lejer, câteva accesorii fine, printre care o brățară și inelul de logodnă au întregit azi imaginea superbă a Simonei Halep.

Simona Halep a purtat, seara, o rochie diferită de cea de la cununia civilă. Proaspătul cuplu au dansat și primul dans sub privirea părinților și a invitaților. Pentru acest moment special a fost invitat Dan Bitman să cânte una din melodiile Holograf, „Și dragostea mea”.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halel și-a păstrat numele de domnișoară

Jucătoarea de tenis în vârstă de 29 de ani și-a păstrat numele de „fată” după căsătoria cu Toni Iuruc, dar îl va purta și pe cel al soțului, astfel că de acum înainte se va numi Simona Halep – Iuruc.

Simona Halep a preferat să-și păstreze și numele de domnișoară, deoarece acesta este brand puternic, deși tradiția machedonilor prevede ca soția să poarte doar numele soțului.

Dacă ar fi luat doar numele soțului după căsătorie, sponsorilor sportivei le-ar fi fost dificil să se obișnuiască cu acest lucru. Ar fi implicat o mulțime de acte de modificat.

author avatar
Andreea Vlad
983 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger