AcasăMONDENSimona Halep s-a căsătorit, în secret, cu Toni Iuruc. Primele imagini cu...

Simona Halep s-a căsătorit, în secret, cu Toni Iuruc. Primele imagini cu mireasa – FOTO

Simona Halep Reacţia ULUITOARE a lui Toni Iuruc după ce a aflat că Simona Halep a "ieşit" pozitiv la testul anti-doping

Simona Halep a devenit doamna Iuruc. Campioana de tenis a spus DA iubitului ei, Toni Iuruc, la mai puțin de două luni după ce s-a logodit.

A fost doar cununia civilă, scriu cei de la Pro Sport, care au publicat imagini de la evenimentul de vineri, 23 iulie. După ce cuplul a spus DA în fața ofițerului de stare civilă, a avut loc o petrecere pe cinste la vila lor din Izvorani.

Dar familia și câțiva prieteni apropiați au participat la petrecerea la care s-a cântat și dansat pe ritmuri machidonești. Cei doi îndrăgostiți și-au primit invitații la casa lor din Izvorani și petrecerea a început în jurul orei 19:30.

Ceremonia a avut loc chiar vineri, în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice, de unde Halep lipsește, fiind accidentată.

Mirii au petrecut pe ritmuri armâneşti

Toni Iuruc s-a pregătit intens pentru acest fericit eveniment și și-a început ziua la o frizerie de pe Calea Floreasca, unde s-a aranjat pentru a deveni ginere.

foto prosportro

Simona Halep a purtat o rochie scurtă, roșie, cu un umăr gol, și cel mai frumos accesoriu al sportivei a fost zâmbetul larg pe care îl avea când își privea proaspătul soț.

Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, a fost cel care i-a cununat pe Simona Halep și Toni Iuruc.

Sportiva a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc pe 10 iunie. Soțul Simonei Halep are 42 de ani și se află la a treia căsătorie. Pentru jucătoarea de tenis este prima căsătorie.

author avatar
Andreea Vlad
1.541 afisari

10 COMENTARII

  1. Machidoană cu rânză. Scabroasă jivină. La fel și ciobanul de Berbecali. Nici Hagi nu-i departe, oricum.

  2. S-a casatorit in secret dar a pozat la tot cartierul. Si pana la urma de ce in secret? Veneau celelalte neveste a lui Iuruc peste ea? Ce mi-e a 3 a sotie…ce mi-e a 5 a? Toni Iuruc este cumva fiul sau nepot al fostului senator Iuruc din anii 90? Ca sa intelegem SECRETUL casatoriei unei domnisoare…
    Cat o fi de vedeta, tot femeie ramane, dar de ce mireasa in secret?

  3. Parlamentar Nicolae Iuruc, membru al Partidului Agrar din Romania, iesit in Duminica Orbului de la CONSTANTA, a facut parte din grupul de prietenie cu Canada, a avut si el treaba sa caute averea lui Ceausescu si conturile din Canada. Am putea sa ne intrebam ce ascunde Toni Iuruc in umbra Simonei Halep?! Ori altii…apropo de niste cumparaturi imobiliare ale miresei…

    • Partidul Democrat Agrar condus de Victor Surdu , directorul Lukoil Romania si marioneta generalului Victor Atanasie Stanculescu , pute a GRU+KGB de muta nasu , de aceea si „secretomania”…..

  4. Felicitări Simona! Casă de piatră. Nu lua in seamă comentariile celor needucați. Ne mândrim cu tine!

  5. Cred ca se vede clar ca Halep nu are nicio treaba cu România
    Ea e numai pe interes.
    Vedeți ce fac fetele la JO
    CRED CA E EVIDENT CA NU TREBUIA SA POARTE DRAPELUL LA JO
    Halep este o materialista numai banul contează pentru Halep

  6. Speram sa crapi cat mai repede de virusul chinezesc cu care te-i intepat, tu Haplea tampita drakului, si toti din neamul tau de makidoni ne-spalati, tot in Iad o sa ajungi, tu imputita ordinara 🙂 Covid Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger