AcasăMONDENSimona Halep, cerută de soție! Toată un zâmbet, cu inelul pe deget

Simona Halep, cerută de soție! Toată un zâmbet, cu inelul pe deget

Abia ce anunțase Simona Halep că revine pe teren, după accidentarea suferită la Roma, care o scosese temporar din circuit, că fanii sportivei din Constanța au mai aflat o veste despre numărul 3 mondial în clasamentul WTA, de această dată din sfera vieții personale.

Și anume că Simona ar fi fost cerută în căsătorie și ar fi primit un inel de logodnă de la Toni Iuruc, bărbatul alături de care Halep trăiește o frumoasă poveste de dragoste, potrivit ziare.com.

(sursa foto: ziare.com)

De altfel, din câte se poate vedea din fotografia făcută publică joi, 10 iunie, de aceeași sursă, Simona zâmbește larg, afișând o superbă bijuterie pe inelarul mâinii stângi.

Deocamdată, Simona Halep nu a făcut niciun anunț public din care să reiasă că ea și bărbatul de care e îndrăgostită s-au logodit. În schimb, fanii sportivei au remarcat că, încă din 2019, de când s-a aflat despre relația ei cu Toni Iuruc (42 de ani), cei doi au fost adesea zăriți împreună. Și că Simona a părut mereu foarte fericită alături de iubitul ei, care a însoțit-o inclusiv la competițiile din afara țării.

Revine în competiții

De altfel, Simona a mărturisit în mai multe rânduri că își dorește o familie și copii. Și că la un moment dat, când nu se va mai dedica activității sportive, care i-a adus atâtea rezultate frumoase, inclusiv locul 1 în ierarhia mondială a jucătoarelor de tenis, se va concentra pe latura familială. Totodată, după cum fanii au mai remarcat, constănțeanca este foarte apropiată de nepoțica ei, Tania, fetița fratelui Simonei. Halep a postat în mai multe rânduri, pe rețelele de socializare, imagini cu cea mică.

În tot acest timp, vă amintim că Halep a anunțat, recent, că va juca la Bad Homburg Open – DETALII AICI.

Din cauza accidentării suferite la Roma, Simona nu a jucat în acest an la Roland Garros, grand slam-ul de la Paris.

296 afisari

4 COMENTARII

  1. Poate a treia oara o fi cu noroc,dar la cate milioane de euro sunt de cheltuit,sigur ca norocul e asigurat o vreme..au mai primit inele si altele,inaintea ei…Dar macar sunt asigurati cu domnisoare de onoare pentru nunta.Si apoi de la data casatoriei e deja mama…vitrega,asa ca nu trebuie sa isi mai bata capul cu facutul de copii…Pacat ca tenisul ei a luat-o deja la vale, in cei doi ani de iubire,iar Cahill isi cam pierde vremea cu antrenamentele prin Romania…dar poate fi pus nas,ca sa aibe si el un rost…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger