AcasăMONDENSimona Halep se mărită AZI cu milionarul Toni Iuruc. Invitați de seamă...

Simona Halep se mărită AZI cu milionarul Toni Iuruc. Invitați de seamă la nuntă! S-au luat măsuri draconice

Simona HalepSimona Halep se mărită cu milionarul Toni Iuruc. Invitați de seamă la nuntă! S-au luat măsuri draconice

Miercuri, 15 septembrie, e ziua cea mare pentru Simona Halep! Jucătoarea de tenis se căsătorește cu logodnicul ei, omul de afaceri Toni Iuruc, eveniment la care sunt așteptate multe personalități, inclusiv președintele țării, Klaus Iohannis.

Simona și Toni vor face doar cununia civilă, astfel că sportiva nu se va îmbrăca în mireasă. Nunta propriu-zisă va avea loc la o dată care va fi stabilită ulterior. Cununia va avea loc la Constanța și va fi urmat de o petrecere fastuoasă la clubul Fratelli din Mamaia, unde nașul cuplului, Dani Caramihai, este acționar.

Petrecerea va avea loc la clubul Fratelli din Mamaia

Pe lista de peste 300 de invitați ai mirilor se numără și președintele României, Klaus Iohannis, fiind șanse mari ca șeful statului să ia parte la ceremonie, potrivit gsp.ro.

Măsuri drastice la eveniment

Simona Halep a impus câteva condiții stricte la evenimentul de miercuri. Astfel, telefoanele mobile și alte dispozitive de înregistrat sunt interzise, iar oaspeții au fost informați că nu vor fi acceptate cadourile sau darurile în bani.

Pe 7 septembrie, la revenirea în țară după participarea la US Open, Simona a vorbit despre pasul important pe care-l va face miercuri. „E un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite. E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă”, a mărturisit sportiva.

S-au logodit în vară

Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc a fost una dintre cele mai urmărite din ultima perioadă și asta pentru că toată lumea aștepta cu sufletul la gură, ca ei să stabilească data nunții.

Cei doi s-au logodit în vara acestui an. „E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a spus Halep, în cadrul unei conferințe de presă, în luna iunie.

Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani și Simona Halep, în vârstă de 29 de ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani.

author avatar
Andreea Vlad
339 afisari

3 COMENTARII

  1. Intrebare..de ce l-a invitat si pe Guvernatorul Absurdistanului??
    Mai au oare ceva in comun, inafar de optiounea provaccinare??
    Ma refer la faptul ca sunt vectori de imagine ai Ro….de capul dansilor???
    Intreb , nu dau cu parul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger