Cauta

Razvan Dinu prins in fapt cu vibratorul buclucas

Culisele lumii mondene ascund povesti teribile, care nu au ajuns pe prima pagina a tabloidelor din motive mai mult sau mai putin importante acum. „National” a intrat in posesia unor informatii uluitoare ce au in prim-plan doua personaje celebre: Adina Buzatu, cunoscuta creatoare de costume barbatesti, si Razvan Dinu, apreciat de unii ca expert in lumea fashion autohtona.

Adina Buzatu este o persoana pe cat de amabila si de treaba, pe atat de razbunatoare

Informatiile detinute de „National” sunt de notorietate in lumea mondena, insa pana in prezent nimeni nu a indraznit sa le faca publice. Povestea pe care urmeaza sa o relatam este una pe seama careia s-au facut numeroase glume in culisele prezentarilor de moda. Lucrurile stau cam asa. In urma cu ceva vreme, Razvan Dinu era PR-ul cunoscutei creatoare de moda. In timp ce incasa un onorariu consistent de la Adina Buzatu, acesta a fortat nota si ar fi rugat-o pe creatoare sa-l lase sa stea intr-un apartament nelocuit, pe care aceasta il detinea in Bucuresti. Gratis. Adina ar fi fost de acord, in virtutea relatiei profesionale, dar si a celei de prietenie care s-a legat intre ei. Despre Adina se spune ca este o persoana foarte deschisa si de treaba, saritoare, atunci cand prietenii sau cunoscutii ei sunt in necaz. Cu toate acestea, Adina are o latura mai putin cunoscuta si anume aceea de persoana cu temperament vulcanic.

Or, tocmai aceasta latura avea sa declanseze dezastrul. Afland ca Razvan Dinu a inceput sa faca tot felul de giumbuslucuri financiare in numele ei, Adina a rabufnit si, intr-o buna zi, pe neanuntate, a navalit in apartamentul ei, locuit de Razvan. Odata ajunsa aici, a inceput sa faca, de la un cap la altul, curatenie. Drept pentru care a adunat toata garderoba finului cunoscator intr-ale fashion-ului si a aruncat-o peste balustrada balconului, direct in strada. Cei care cunosc episodul stiu ca printre lucrurile care au ajuns pe domeniul public au fost si cateva obiecte care le-au oripilat pe vecinele de ocazie ale lui Razvan Dinu. In fapt era vorba, asa se spune, despre cateva vibratoare si alte cateva jucarii erotice, pentru alt fel de…barbati.

Ultimele stiri

  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Jocuri de putere la Moscova. Începe marea epurare?
  • America, prima victimă a tranziției energetice?
  • Cum a reacţionat Cristian Popescu Piedone când a văzut că, în cel mai recent sondaj Avangarde, Gabriela Firea i-a „luat faţa”
  • Frisoane la vârful UE. Ordin de cenzură totală pentru platformele online
  • Ce se întâmplă cu impozitele românilor după ce va fi introdus salariul minim european. Acest tip de leafă schimbă tot!
  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Exit mobile version