Cauta

Razboi pe viata si pe moarte intre designer si stilista! Mihai Albu: “Iulia, inceteaza, pentru numele lui Dumnezeu!”

Ceea ce se dorea a fi un divort discret si elegant s-a transformat intr-un adevarat circ mediatic. Suparat ca fosta lui sotie, Iulia, il tot impunge si cam “scapa” prin presa tot soiuri de detalii despre recenta lor despartire, celebrul creator de pantofi Mihai Albu a izbucnit. Mai hotarat ca niciodata, designerul si-a implorat fosta consoarta sa renunte la atacuri sub centura. Evident, Iulia a reactionat si l-a acuzat pe Mihai de hartuire.

Excentrica Iulia Albu sustine ca se simte hartuita de fostul ei sot

Mihai Albu pare sa fi ajuns la capatul puterilor. De obicei calm , discret si cumpatat, designerul le-a lasat incolo de bune maniere si a incercat sa isi transeze problemele pe care le are cu fosta lui sotie, Iulia, direct pe Facebook. Suparat ca stilista s-a grabit sa se afiseze in compania unui alt barbat, despre care, culmea, a si declarat ca s-a comportat ca un adevarat tata cu micuta Mikaela, Mihai a gasit de cuviinta sa dea replica. Mai hotarat  ca niciodata,  intrucat la mijloc este fetita lui, pe care o iubeste ca pe ochii din cap. “Alegerea Iuliei de a se afisa cu un alt barbat inainte de pronuntarea oficiala a divortului si, mai ales, expunerea copilului la doar doua zile de la oficializarea divortului cu un cetatean strain, despre care Iulia a declarat ca s-a purtat ca un adevarat tata cu Mikaela, sunt de neacceptat din punctul meu de vedere”, a izbucnit Mihai. Asta, in conditiile in care fetita lui si a Iuliei, spune designerul, a trecut printr-o perioada  bulversanta si nu prea intelege “de ce mami nu mai sta cu tati, unde e la tati, unde e la mami, unde e la bunica, unde e camera ei, unde e patutul ei”.

Mihai Albu si-ar fi dorit sa se impace cu Iulia, dar nu s-a putut

Hotarat sa apere interesul copilei, dar si sa o convinga pe Iulia ca nu obtine nimic “scapand” pe ici, pe colo detalii despre viata sa intima si, mai ales, despre ceea ce ar fi trebuit sa fie o despatire-model, creatorul de pantofi a lansat un disperat “Iulia, inceteaza, pentru numele lui Dumnezeu!”. “Mikaela are dreptul sa stie corect ce s-a intamplat cu parintii ei!”, a mai spus el. Cum nu ii place sa ramana datoare, Iulia Albu s-a grabit sa dea replica. “Il rog pe fostul meu sot sa inceteze sa ma hartuiasca atat public, cat si in privat”, a ripostat stilista, careia Mihai ii mai reproseaza inca un lucru.  Si anume, ca se agata de numele Albu, desi nu pare sa dea doi bani pe el.

Ultimele stiri

  • Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Exit mobile version