Cauta

Pamfile, acuzata de o prietena ca i-a furat iubitul: „Daca ma intalnesc cu ea, va suporta consecintele”

Madalina Pamfile se afla in mijlocul unui adevarat scandal, fiind acuzata de prietena ei ca i-ar fi furat iubitul. Fosta asistenta de televiziune ar fi fost surprinsa cu Iulian Mamele, fotbalist la Pandurii Targu Jiu.

Fosta iubita a fotbalistului o acuza pe Madalina Pamfile, pe care pana acum o considera prietena ei, de faptul ca l-a cucerit pe Mamele, desi stia ca se afla intr-o relatie cu ea.

„O urasc din tot sufletul pentru ca mi-a distrus relatia. Sunt impreuna de pe 13-14 ianuarie (Pamfile cu Mamele, n.r.), am gasit dovezile in apartament. Am stat mereu in garda, ca stiam ca nu e o fata serioasa. Iulian imi zicea ca nu s-ar uita niciodata la o fata ca ea, ca nu s-ar incurca cu o asemenea femeie. Aveam planuri de viitor, discutam despre o familie. Trebuia sa ne logodim, dar nu s-a mai intamplat. Iar vinovata e Madalina Pamfile”, a spus tanara, pentru Acasa TV.

Ionela, fosta iubita a fotbalistului spune ca va face scandal daca se va intalni cu fosta asistenta de televiziune. „Am intrat pe Facebook, am vazut poze, am recunoscut apartamentul din Tg. Jiu si o bentita a mea. L-am sunat pe Iulian si mi-a confirmat ce s-a intamplat. Nu merita nimic din partea mea (Madalina, n.r.)! Daca dau ochii cu ea, nu raspund de mine. Sunt o fire vulcanica, am si eu orgoliul meu. Va suporta consecintele”, a explicat ea.

Pamfile, in schimb, sustine ca nu are nicio treaba cu Iulian.  „De ce sa recunosc ca am o relatie, daca nu am o relatie?! Sa isi vada de viata ei, de trecutul ei. Sa nu ma mai deranjeze pe mine. Nu am nicio treaba cu Iulian. Aceasta fata nu mi-a fost prietena niciodata, eram doar cunostinta. Iulian s-a despartit de ea de comun acord, nu pentru mine. Inteleg ca ii este greu, ca sufera, dar ce treaba am eu?! Bentita ca a ei mai au atatea femei. Mai sunt impreuna? Nu mai sunt impreuna! Il pune intr-o ipostaza aiurea!  Nu am fost niciodata in apartamentul ei, dar o sa ma duc! Glumesc! Exagereaza. Ei nu mai sunt impreuna de vreo trei saptamani. Am vorbit cu el, ca sa stiu care e situatia dintre ei”, se apara Madalina Pamfile.

Foto: bzi.ro

Ultimele stiri

  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Exit mobile version