Cauta

Dj Rynno a trecut prin momente de groaza dupa ce s-a nascut fiul sau

Bucuria ca a devenit tata a fost brusc umbrita de problemele de sanatate ale nevestei sale, care a fost la un pas sa-si piarda viata.

Dj Rynno a trecut prin momente de groaza dupa ce s-a nascut fiul sau

Desi au asteptat cu sufletul la venirea pe lume a fiului lor, Sorin Costache, cunoscut sub numele de Dj Rynno, si sotia lui, Luisa, n-au apucat sa se  bucure prea mult de acest moment. Pe 22 mai, Luisa a nascut prin cezariana, la Spitalul Municipal, fiind externata peste 3 zile.“Pe noul membru al familiei Rynno  il cheama David Alexandru, are 2, 900 kg si 49 cm , porecla lui este Jack”, a anuntat proapatul tatic. Nici n-au apucat bine sa-si intre in rolul de parinti ca s-au trezit cu un necaz, care le-a dat peste cap viata. Dj-ul a tras o adevarata spaima in momentul in care sotia lui a facut, vinerea trecuta, o criza de epilepsie. Rynno a chemat imediat Salvarea, care a transportat-o pe Luisa la Spitalul Pantelimon, acolo unde insa nu a primit prea mult ajutor. Cei doi au asteptat aproximativ doua ore, pentru ca apoi sa i se administreze calciu femeii si sa i se spuna ca poate pleca acasa. “Vineri, in jurul orei 14, sotiei mele i-a amortit mana dreapta, a facut spume la gura si a cazut la pamant. Timp de 5 minute a fost intr-o stare de inconstienta totala. La Spitalul Pantelimon, doctorita care era de garda ne-a spus ca sotia mea nu are nimic grav si ca putem plecam. Cum am ajuns acasa, ea a facut o alta criza. Din cauza incompetentei doctorilor, sotia mea era sa moara. Daca cheagurile de sange ajungeau la cap nu i se mai oxigena creierul”, a povestit Dj Rynno pentru ziarul “National”.

Internata la Terapie Intensiva

Cantareata Sylvia incearca sa-si incurajeze colegul de scena

Dupa ce Luisa a trecut prin a doua criza de epilepsie, dj-ul a apelat din nou numarul de urgenta, contactandu-l apoi si pe doctorul care o asistase pe sotia lui la nastere. La sfatul acestuia, Rynno si-a dus nevasta la Spitalul Floreasca, unde in jurul orei 23.00, ea a mai facut o alta criza de epilepsie. “Dupa ce-si va reveni nevasta mea, probabil voi lua masuri impotriva doctoritei de la Spitalul Pantelimon. Le multumesc insa medicilor de la Floreasca, care si-au dat tot interesul pentru sotia mea. Eram in stare sa platesc oricat numai s-o vad bine. Acum e la Terapie Intensiva, trebuie sa i se faca teste”, ne-a mai spus el. Avand in vedere ca sotia lui se afla internata in spital, Rynno a primit ajutor din partea mamei si a soacrei sale, care s-au oferit sa aiba grija de micutul David.

David „Jack” Alexandru se afla acum in grija bunicilor sale

Desi trece printr-o situatie delicata, dj-ul trebuie sa-si onoreze contractele pe care le avea stabilite dinainte cu Sylvia, iar atunci cand nu are nici un spectacol isi petrece timpul la spital, pentru a monitoriza evolutia sotiei sale.

 

Ultimele stiri

  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Exit mobile version