Cauta

Cadavrul actorului John Barrymore, furat de la casa mortuara pentru un ultim chef alaturi de Errol Flynn

Regretatul actor John Barrymore, tatal simpaticei Drew Barrymore, a avut doi prieteni de nadejde, pe legendarul Errol Flynn si Raoul Walsh, regizorul peliculei “High Sierra”.

John Barrymore si Errol Flynn au fost prieteni la catarama

Relatia dintre cei trei a fost atat de apropiata incat atunci cand Barrymore si-a dat sufletul, Errol si Raoul au tinut-o dintr-o betie intr-o betie. La un moment dat, regizorul si-a lasat prietenul sa planga pe un colt de bar, iar el a dat o fuga pana la casa mortuara unde era depus trupul defunctului. Aici, l-a mituit pe director si a izbutit sa ia cadavrul lui Barrymore din sicriu si sa il duca la Errol Flynn acasa. “Domnul Barrymore e beat, asa ca da-mi o mana de ajutor”, i-a spus Walsh majordomului lui Flynn, rugandu-l sa ii aduca o cafea pentru Barrymore. “Cu tot respectul, mie mi se pare ca e mort, nu baut”, a raspuns, panicat, servitorul. Cum, insa, il vazuse de nenumarate ori pe Barrymore beat turta, majordomul s-a gandit ca lucrurile stau exact asa cum ii povestise Walsh si a plecat dup cafeaua solicitata. Intr-un tarziu s-a intors casa si Errol, care, intr-o prima etapa, nu a realizat ca ar fi ceva in neregula. Si-a mai turnat un pahar, l-a mai intrebat ceva pe Barrymore pravalit in fotoliu, a mai schimbat doua vorbe cu Raoul Walsh. Cand majordomul a revenit, anuntand sobru ca e gata cafeaua pentru domnul Barrymore, Flynn s-a trezit brusc din betie. “In clipa aceea, Errol a luat-o la sanatoasa, urland din toti rarunchii. Cateva secunde mai tarziu l-am vazut ascuns in spatele unui tufis din gradina, strigand la mine “Ia-l de aici! O sa ajungem cu totii la puscarie din cauza ta””, si-a amintit Raoul Walsh, care a luat cadavrul si l-a dus inapoi la casa mortuara. “Baiatul de la pompe funebre m-a intrebat: Unde l-ati dus pe domnul Barrymore?” “Acasa la Errol Flynn”, zic. “Pai daca stiam, ii  faceam rost de un costum mai bun”, mi-a zis el”, si-a mai amintit Raoul Walsh.

 

Ultimele stiri

  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Marea revenire: creșterea comerțului mondial va fi mai mult decât dublă în acest an
  • Guvernele, în foame de bani: taxele pe mașinile electrice adaugă costuri pentru cumpărători
  • Ion Iliescu, un mesaj care a cutremurat Facebook: „Le mulţumesc angajaţilor SPP, foşti şi actuali…”/Ultimele vești despre starea fostului președinte
  • Exit mobile version