Cauta

Andreea Banica: “Sunt foarte multi puturosi in tara asta”

Incidentele din centrul Capitalei le-au determinat pe vedete sa ia atitudine, fiecare dupa cat a priceput. Andreea Banica, de exemplu, i-ar zice verde-n fata oricarui protestatar: „du-te la munca, Dorele!”

Razvan Fodor se declara apolitic

Tot mai multe vedete iau atitudine fata de manifestatiile din aceste zile. Irinel Columbeanu a initiat moda promenadelor in multime, continuata de Viorel Lis, Daniela Crudu, dar si Razvan Fodor. „Sunt impartial politic, merg acolo sa fiu prezent, nu sa scandez”, a spus Fodor, de parca asta i-ar ajuta cu ceva pe cei revoltati.

Jandarmii au bagat spaima in Diana Dumitrescu

In schimb, Diana Dumitrescu n-are de gand sa iasa in strada. Atacata de fani pentru ca are o situatie „privilegiata”, blondina a recunoscut ca nu este prea afectata. „Initial, intelesesem ca s-a iesit in strada pentru SMURD. Ce s-a intamplat mai departe nu am inteles prea bine. Nu m-am priceput niciodata la politica”, a spus actrita, careia ii este frica sa mearga la manifestatii, dar nu si sa-si dea cu parerea.

La ospiciu cu ei!

Andreea Banica : „Du-te la munca, Dorele!”

De departe cea mai vehementa este Andreea Banica. „Am ajuns de rasul lumii! Eu nu i-as lasa sa faca asa ceva. Cum sa sparga magazine, sa distruga centrul? Nebunii trebuie inchisi la ospiciu!”, a declarat pentru „National” Andreea Banica, abia revenita dintr-o vacanta in Germania, neputand sa faca diferenta intre derbedei si multimea pasnica. Cantareata compara vremurile de azi cu cele de dinainte de ’89, cand erai ridicat de pe strada daca nu te duceai la serviciu. „Sunt foarte multi puturosi in tara asta! Imi caut o menajera de trei ani. Oamenii nu vor sa munceasca. Mor cand ii vad cum stau la cafenele si se uita in gol, apoi vor sa moara capra vecinului”, spune artista, care ar fi incasat anul trecut 100.000 de euro numai din concerte. Oricum, ea are pregatita o solutie de rezerva. „Daca nu as fi cantat, mi-as fi facut o firma de curatenie si as fi facut menaj!”, ne-a spus Andreea.

In 1989, Mihaela Radulescu a fost pozata cu arma in mana

Initial incantata ca romanii si-au aratat nemultumirile in mod public, Mihaela Radulescu a fost dezamagita ca revoltele nu au luat amploare. Pe cand avea 20 de ani, vedeta stabilita la Monaco a participat la evenimentele din 1989, momente pe care le foloseste ca termen de comparatie.

Ultimele stiri

  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Exit mobile version