AcasăMONDENAlec Baldwin scapă de proces, după ce a ajuns la o înțelegere...

Alec Baldwin scapă de proces, după ce a ajuns la o înțelegere cu familia victimei / Ce va primi soțul regizoarei ucise

Alec BaldwinCe au decis procurorii americani în privința lui Alec Baldwin, după incidentul fatal de pe platourile de filmare

Actorul american Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia regizoarei de imagine Halyna Hutchins, ucisă în octombrie 2021 prin împuşcarea cu un revolver pe care acesta îl mânuia în timpul filmărilor la westernul „Rust”.

Într-o postare pe Instagram, actorul a spus că este „recunoscător tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestui caz tragic şi dureros”. Producţia filmului va fi reluată în ianuarie 2023, potrivit unui comunicat separat.

Soțul regizoarei va fi producător executiv al filmului „Rust” și va primi o parte din profit

Acordul pune capăt procesului civil intentat de familia Halynei Hutchins împotriva lui Alec Baldwin. Cuantumul acestui acord negociat, care trebuie apoi validat de un judecător, nu a fost dezvăluit.

„Nu vreau să lansez alte incriminări sau să arăt vinovaţi (ori pe producători ori pe Alec Baldwin)”, a comentat soţul regizoarei, Matthew Hutchins, citat în comunicatul de presă al producţiei filmului. „Suntem cu toţii convinşi că moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil”.

Termenii financiari ai înțelegerii nu au fost făcut publici. Dar, potrivit o declarație a avocatului actorului, Matthew Hutchins va fi producător executiv al filmului „Rust”, când vor fi reluate filmările, și va primi o parte din profit.

Familia lui Hutchins îi dăduse în judecată pe Baldwin, care era producătorul filmului „Rust”, și pe alți membri ai echipei pentru moartea regizoarei de imagine și pentru încălcarea standardelor industriei.

author avatar
Andreea Vlad
423 afisari

6 COMENTARII

  1. Scapa de puscarie ,ca l-a parodiat timp de 4 ani pe Trump! Asta e rasplata democratilor ca a jucat de partea lor! In state chiar daca faci omor involuntar,din culpa pedeapsa minima e de 15 ani! Acest baldwin-Cizmaru e un om de nimic! Un Pingelica! Cititi presa americana! A vrut sa-si dea fata minora pe numele ei Ireland, pe atunci unor prieteni ca sa-si petreaca weekendul cu ea-pt.sex. Certat de fosta sotie ,i-ar fi zis ca asa fac toti!! Toate astea le-a spus fosta lui sotie Kim Bassinger, care nu a fost de acord,si si-a salvat fata minora de sex cu babalicii amici de-ai lu alec baldwin. Din oculta de la hollywood.

  2. Amerlocii tampiti nu o iau la intrebari pe proasta de armuriera??? Cum a ajuns o arma incarcata cu gloante reale in mana lui Baldwin? Prin duh sfant?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger