Cauta

Adevarul despre relatia lui Catalin Botezatu cu Anda Adam! Maruta: “Este doar o razbunare!”

Relatia dintre Catalin Botezatu si Anda Adam il lasa rece pe Maruta care marturiseste ca nu crede nici in ruptul capului in asa-zisa lor poveste de iubire.

Prezentatorul de la Pro TV crede ca totul este doar o razbunare mondena, neexistand pic de dragoste intre creatorul de moda si celebra cantareata. In plus, realizatorul emisiunii “La Maruta” crede ca cei doi si-au pus in gand sa le umbreasca fericirea mirilor care si-au jurat iubire vesnica duminica – Bianca si Victor.

“Din seria ”fostul meu si fosta ta pregatesc o nunta ca a noastra”, Botezatu si Anda Adam au senzatia ca ne-au convins cum ca traiesc, hodoronc-tronc, o frumoasa poveste de dragoste. El, fost iubit al Biancai Dragusanu, si ea, fosta iubita a lui Victor Slav, si-au unit asa-zisele singuratati, ca o mica razbunare mondena. Stiti cum suna asta? Respectand proportiile, imaginati-va ca, dupa ce Angelina Jolie s-a cuplat cu Brad Pitt, fosta lui nevasta, Jennifer Aniston, s-ar fi aruncat intr-o iubire nebuna cu Billy Bob Thornton, fostul sot al Angelinei. Cine i-ar crede? Americanii inghit multe gogosi la propriu, dar nu le digera la fel de bine si la figurat. Revenind la ai nostri, sunt sceptic privind incendiara relatie ”amoroasa” dintre Anda si Bote. Ce coincidenta convenabila, nu? Vrem ca Biancai si lui Victor sa le stea nunta in gat? Nimic mai simplu, hai sa completam patratul, ne dam indragostiti lulea. Eh, daca viitorul acestei ”iubiri” ma va contrazice, am sa-mi fac seppuku. Dar cred ca sunt in afara oricarui pericol”, a scris Catalin Maruta intr-un editorial la Protv Magazin.

Ultimele stiri

  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Exit mobile version