Cauta

Dan Diaconescu și-a petrecut noaptea în arestul Poliției! Fostul patron OTV, reținut după 8 ore de audieri

Dan Diaconescu și-a petrecut noaptea în arestul Poliției! Fostul patron OTV, reținut după 8 ore de audieri

Dan Diaconescu a fost reținut joi noapte spre miercuri pentru 24 de ore! Decizia polițiștilor a fost luată după miezul nopții. Aceștia au decis că Dan Diaconescu va rămâne 24 de ore în arestul IPJ Constanța.

În dimineața zilei de joi, 6 aprilie, mascații au descins în locuințele sale din București și Mamaia, de unde au ridicat mai multe echipamente informatice.

Dan Diaconescu, reținut pentru 24 de ore

Puțin după ora prânzului, omul de afaceri a fost săltat de oamenii legii și dus la Constanța, acolo unde, după 8 ore de audieri, a fost arestat pentru 24 de ore. Controversatul om de televiziune este acuzat de relații sexuale cu minore.

Dan Diaconescu este acuzat că în anii 2020 și 2021 a întreținut relații sexuale cu minore și chiar ar fi plătit pentru astfel de servicii între 300 şi 400 de lei, deși știa că fata avea, la acea vreme, 15 ani şi 4 luni.

Omul de afaceri ar fi plătit-o pentru servicii sexuale şi pe sora geamănă a minorei și chiar ar fi încercat să găsească o fata virgină, însă una dintre copile l-ar fi atras într-o capcană. Surse din anchetă spun că acesta ar fi fost filmat în ipostaze comprimițătoare și, mai apoi, șantajat.

E acuzat că a plătit minore pentru sex

Avocatul acestuia a vorbit despre acuzațiile care îi sunt aduse clientului său.

„Dan Diaconescu în acest moment are calitatea de suspect.(…) În niciun caz nu este vorba despre pornografie infantilă. În niciun caz! Exclus. Am vorbit cu Dan Diaconescu și a spus că nici vorbă de așa ceva. Urmează să vedem, să ni se prezinte. Noi avem toată deschiderea ca în cel mai scurt timp să lămurim toată această poveste pe care eu o consider ca o replică a cutremurului din America, Stormy Daniels, în variantă românească. Atât s-a putut la noi, urmează să vedem. (…) Optica Parchetului este clară. Din moment ce ancheta este făcută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constața, evident, cel puțin anumite acte materiale s-au săvârșit pe raza teritorială a acestui municipiu.”, a spus avocatul.

În anul 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru șantaj, iar atunci televiziunea lui a fost închisă. Pe lângă faptul că a petrecut cinci ani și șase luni în spatele gratiilor, Curtea de Apel a decis să îi interzică să mai practice orice activitate în presă sau televiziune, timp de încă cinci ani, după ce iese din închisoare.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version