AcasăNewsBREAKING NEWS. Dan Diaconescu, SĂLTAT de mascați! ACUZAȚII BOMBĂ aduse fostului patron...

BREAKING NEWS. Dan Diaconescu, SĂLTAT de mascați! ACUZAȚII BOMBĂ aduse fostului patron OTV!

O informație de ultim moment îl vizează pe fostul patron al postului de televiziune OTV.

UPDATE: Potrivit unor surse judiciare citate de gandul.ro, perchezițiile se fac într-un dosar privind un act sexual cu un minor, oamenii legii având suspiciuni că fostul prezentator de televiziune ar fi întreținut relații sexuale cu două gemene minore. Ar fi vorba despre două surori gemene, care erau minore la acel moment.

Conform aceleiași surse, la momentul descinderii, Diaconescu s-ar fi ascuns într-o anexă a locuinței, unde ar fi fost descoperit de mascați.


Polițiștii fac percheziții acasă la jurnalistul Dan Diaconescu. Până la acest moment se cunosc puține detalii în acest caz. Ce se știe e faptul că sunt percheziții făcute de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, de la Biroul Investigații Criminale.

Ce suspiciuni au anchetatorii

„La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit.”, se precizează într-un comunicat al Poliției.

Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la suspiciunile pe care le-ar avea anchetatorii la adresa lui Dan Diaconescu, jurnalistul cunoscut în spațiul public și drept „regele OTV”.

author avatar
Andrei Coman
1.617 afisari

28 COMENTARII

  1. Ne arata cucul si ni-l baga in gura acum 20 de ani. Si in c ur ni-l baga . Mama incasa banii cate 2000 euro pe luna ptr 4 zile de destrabalare. Suntem devastate, tu!

    • Sunt doua proiecte de legi in parlament. Se incearca abaterea atentiei de la ele. Unule cel cu orasul de 15 minute adica puscarie de fapt (Planul de Mobilitate Urbană Durabilă PMUD)si al doilea priveste instrainarea economiei nationale. Nu credeti? Uitati aici: Pl-x 143 si Pl-x 47.

      • n-are nici o importanta cum a fost cu bani cu salariu….daca esti prost si ti-o bagi la minore se lasa cu puscarie///daca ai facut asta…ti-ai asumat si consecintele//de cate ori a mai fost filmul asta cu minorele…toti au luat cu executare

  2. O fi fost doar in direct sau și în reluare ?! La data actului erau minore iar în prezent sunt curve … sau erau curve înainte să fie minore ?

  3. „Recent au apărut noi informații despre televiziunea lui Dan Diaconescu, care ar fi parte a unei afaceri de 10 miliarde de dolari. Acesta ar fi pus deja bazele business-ului și în prezent merge regulat în Emiratele Arabe Unite, unde va fi centrul de operațiuni. Totodată, reamintim faptul că Dan Diaconescu nu are voie să se exprime în presă sau în televiziune până în luna martie a anului 2023.
    (…)
    Dan Diaconescu are interdicție media până în 2023
    În 2015, magistrații Curții de Apel București au decis o interdicție cel puțin bizară pentru Dan Diaconescu. Astfel, fostului patron al OTV i-a fost interzis să se exprime în presă sau în televiziune până în luna martie a anului 2023. Omul de afaceri a cerut ridicarea interdicției însă fără niciun rezultat. Se vorbește despre faptul că aceasta ar fi o interdicție unică în Europa.
    Astfel, Dan Diaconescu nu are voie să apară la tv sau să acorde interviuri. Reamintim faptul că în 2015, patronul OTV a fost condamnat la închisoare și i-a fost aplicată interdicția de a desfăşura orice tip de activitate în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni de închisoare.”
    https://www.bzi.ro/care-este-adevarul-despre-televiziunea-lui-dan-diaconescu-afaceristul-este-nostalgic-dupa-otv-4422383

  4. ARE ACEEASI GENA CA SI ALEXANDRU CUMPANASU tot Caracalean………………..nulitati umane……………

    • le punea una peste alta si le baga de 5-6 ori p ula in p izda primei, o scotea si se muta la ailalta! Smart.

  5. @ Se pare că Dan Diaconescu suportă încă unele consecințe că a fost un „prost exemplu”, cu libera exprimare de la OTV, pentru Mircea Toma care a fost avansat, ?

  6. Alta abureala marca „valeleu mee too si eu”
    Toata abureala asta suna cel putin a santaj si instigare la producerea de infractiuni in forma calificata.
    Statul securist lucreaza din greu

  7. Tripleta cu care ne mândrim : GSFM & DDPP & DSTM
    Expl. GSFM = George Simion Futălău de la Măciuca
    DDPP = Dan Diaconescu Perla P.lii
    DSTM = Diana Șoșoaca Trompa Mare

  8. „IN ROMANIA NU MAI EXISTA JUSTITIE – Vedeta OTV Dan Diaconescu a fost saltata de Parchetul Judecatoriei Constanta sub camerele presei. Inainte sa i se aduca la cunostinta acuzatiile oficiale, in presa s-au livrat informatiile ca s-ar fi ascuns in debara, ca e acuzat de sex cu minore si au aparut poze cu minorele despre care se acuza ca ar fi avut relatii sexuale cu el in urma cu trei ani. „Coincidenta”: Dan Diaconescu cocheta cu partidul AUR si voia sa deschida un post de televiziune”

    https://www.luju.ro/in-romania-nu-mai-exista-justitie-vedeta-otv-dan-diaconescu-a-fost-saltata-de-parchetul-judecatoriei-constanta-sub-camerele-presei-inainte-sa-i-se-aduca-la-cunostinta-acuzatiile-oficiale-in-presa-s-au-livrat-informatiile-ca-s-ar-fi-ascuns-in-debara-ca-e-a

  9. Un nou subiect care sa tina cretinii fara treaba,parazitii banului public in general ,ocupati.Daca a coborat la amaratul asta inseamna ca sistemul are mari probleme.Data viitoare vom auzi de femeia de serviciu de la primarie anchetata ca a violat aspiratorul din dotare.

  10. In ce țara trăim, si câți idioti cred făcătură asta, ca sa le schimbe privirea la oi. Ca la alba neagră, iti arată o prostie cu mana sus si cu cealaltă te fura, dar la ăștia e mai rau, te face sluga, Sc lav fara drepturi si închis lagăr

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger