AcasăJUSTIȚIEAvocatul Poporului a reacţionat imediat după ce Florin Cîţu a lăsat de...

Avocatul Poporului a reacţionat imediat după ce Florin Cîţu a lăsat de înţeles că vaccinaţii vor fi avantajaţi (VIDEO)

renate-weberAvocatul Poporului a reacţionat imediat după ce Florin Cîţu a lăsat de înţeles că vaccinaţii vor fi avantajaţi

România poate pleca pe urmele Germaniei, care a recunoscut tare şi răspicat că persoanele vaccinate ar putea avea avantaje în societate faţă de cei nevaccinaţi.

Avocatul Poporului Renate Weber, consiseră că orice decizie privind avantajele pentru cei vaccinaţi ar putea induce discriminare faţă de cei care nu vor să se imunizeze, mai ales că demersul este unul opţional.

Renate Weber avertizează asupra discriminării

Suntem acum doar în fața unei declarații făcute așa, la un punct de presă ad-hoc. Dincolo de asta eu cred că, formula spre care se va merge va fi una care să nu discrimineze.

Pe de altă parte, vreau să vă spun că nici măcar prin lege nu poți discrimina. Chiar dacă treci prin Parlament o măsură, nu poate să meargă împotriva textului constituțional care interzice discriminarea.

Avantajele oferite celor care s-au vaccinat să nu însemne o discriminare a celorlalți. Peste tot în lume, există un număr de persoane care nu doresc să se vaccineze și viața acelora nu poate fi oprită sub nici o formă”, a spus Avocatul Poporului la postul Antena 3.

Cîţu a anunţat avantaje pentru vaccinaţi

Premierul Florin Cîțu a postat pe Facebook, în care face un nou apel la vaccinarea anti Covid-19 a populației, prezentând câteva dintre avantajele care vor apărea pentru cei imunizați cu un ser.

Sunt câteva lucruri pe care cu toții le așteptăm pentru sezonul estival. Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte, în drumeție, etc.

Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate.

Vreau să ne reluăm activitățile de dinainte de pandemie cât mai repede. Îmi este și mie dor să merg la concerte, la mare sau să beau o cafea pe terasă, relaxat”, a transmis premierul Florin Cîțu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.307 afisari

6 COMENTARII

  1. ba ,da o pandemie cand se sfarseste dupa mintea aluia care a decretat o de ii lasa pe astia prin tarile lor sa faca cum le taie capul??????????sa iasa ala care stie el cum e cu mondialaul si sa dea ordine la astia executanti ca nici la gripa spaniola nu au debitat atatea aberatii ca acum si atunci chiar s a murit!!!!!!!!

  2. Câțu, să-mi spui, te rog, unde bei cafeaua aia ca să vin să trag un scuipat cât o stridie în ea.
    Doamne, dacă ai fi bărbat, ce te-aș mai chema la o discuție ca-ntre băieți așa, pe maidan… Dar nu ești.

  3. Un handicapat mintal ! …un psihopat ! …la Bellu cu tine dementule ! …un glont in cap handicapatule repetent !

  4. Clasa administrativa a Romaniei- cu exceptia perioadei din timpul Regatului Caril I – a generat acestui popor si aceastei natiuni de limba romana, multa suferinta si majore discriminari. Vorba unui hatru, unul mai prost dacat altul vin pe rand in functii uluitor de nepotrivite firii. Revin la vorba unui maistru dintr-un mare santier de altadata, care la sfarsitul saptamanii facea analiza gafelor celor scoliti la foc continuu, in diverse fabrici de diplome, inclusiv din vremea de dinainte de marea tavaleala din decembrie. Ma. tu – se adresa personal si nu coleciv – tu nu ai nici o vina, ca ai ajuns aici si prin deciziile pe care le iei, omori oameni, eu iti caut profesorii si ii omor cu mana mera. Si nici pe ai tai nu ii iert ca nu te-au rinut acasa. Sica sa in inchei in tonul lui nea Nutas Gavril, fie-i memoria slavita, nu vrei sa te duci, din cimitirul din Timisoara, pana la Sibiu si sa cotrobaiesti prin niscaiva case, poate gasesti pe cine trebuie si-l strangi de gat, un pic, pana recunoaste greselile lui si suferintele romanului, si poate o gasesti si pe golflata si o treci Prutul, ca sa nu mai spurce Cibinu……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger