AcasăJUSTIȚIELiviu Dragnea a câştigat un proces cu Penitenciarul Rahova. De ce are...

Liviu Dragnea a câştigat un proces cu Penitenciarul Rahova. De ce are mari şanse să fie eliberat mai repede

liviu-dragneaLiviu Dragnea a câştigat un proces cu Penitenciarul Rahova. De ce are mari şanse să fie eliberat mai repede

Liviu Dragnea a câștigat, vineri, procesul cu Penitenciarul Rahova, în care cerea recunoașterea zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze. Decizia magistraților Judecătoriei Sector 5 este definitivă.

Ce au decis magistraţii?

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au admis, vineri, în parte, contestaţia formulată de Liviu Dragnea, în contradictoriu cu Administrația Penitenciarului Rahova.

Liviu Dragnea a cerut să-i fie recunoscute şi zilele de muncă pe care nu le-a prestat efectiv, dar care pot fi luate în considerare la calcularea fracţiei de 2/3 din pedeapsă atunci când se va discuta cererea de eliberare condiţionată.

În concluzie, Administraţia Penitenciarului Rahova Bucureşti trebuie să-i recunoască fostului lider PSD zilele câştig din muncă pe care le-ar fi realizat în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, pentru care s-a constatat în mod definitiv încălcarea dreptului la muncă.

Dragnea are şanse să fie eliberat

Liviu Dragnea a executat deja doi ani din cei trei ani şi şase luni de închisoare la care a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul lider PSD are mari şanse ca marţi, 27 aprilie 2021, să fie eliberat condiţionat. Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu.

author avatar
Andrei Ștefan
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger