AcasăJUSTIȚIEDragnea, prim pas către liberarea condiționată. ”Aviz favorabil”

Dragnea, prim pas către liberarea condiționată. ”Aviz favorabil”

Dragnea, prim pas către liberarea condiționată. ”Aviz favorabil”

La aproape doi ani de când a ajuns în spatele gratiilor, fostul lider al Partidului Social Democrat a primit o veste bună, în privința solicitării de liberare condiționată.

Și anume undă verde din partea Comisiei de la Penitenciarul Rahova. ”A primit aviz favorabil din partea Comisiei de eliberare condiționată! Îl așteptăm acasă curând! Asta am vrut să vă anunț!”, sună mesajul pe care l-a transmis pe Facebook, în urmă cu scurtă vreme, Codrin Ștefănescu, apropiat al lui Liviu Dragnea și fostul secretar general al PSD-ului din vremea în care formațiunea era condusă de către acesta din urmă.

Săptămâna viitoare, termen la instanță

Peste doar câteva zile, Judecătoria Sectorului 5 urmează să analizeze și să se pronunțe asupra cererii de liberare condiționată în cazul lui Dragnea. Se va întâmpla săptămâna viitoare, pe 27 aprilie, din câte se menționează pe portalul instanței. Decizia Judecătoriei nu va fi, însă, una definitivă.

Vă amintim că Dragnea a fost condamnat de Înalta Curte, în 17 mari 2019, la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor considerat a fi fost fictive, de la Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. În tot acest răstimp, Codrin Ștefănescu l-a vizitat în mai multe rânduri pe Liviu Dragnea, mai de fiecare dată anunțând și impresii din cadrul discuțiilor cu fostul lider PSD, inclusiv despre starea acestuia de sănătate.

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger