AcasăPoliticaRevine Dragnea în PSD? Dîncu amintește de tradiția partidului: ”Din punctul meu...

Revine Dragnea în PSD? Dîncu amintește de tradiția partidului: ”Din punctul meu de vedere…”

Revine Dragnea în PSD? Dîncu amintește de tradiția partidului: ”Din punctul meu de vedere...” (sursa foto: Facebook/ Vasile Dincu)

Se va întoarce Liviu Dragnea în Partidul Social Democrat după ce va redeveni un om liber? E o întrebare ce pare să revină din când în când în atenția opiniei publice, de această dată cu precizări venite din direcția președintelui Consiliului Național al PSD-ului, formațiunea al cărei număr 1 este Marcel Ciolacu.

”Din punctul meu de vedere, orice membru de partid care a fost reabilitat, şi-a ispăşit pedeapsa are dreptul să îşi revendice un loc în partid. Nu a existat o tradiţie în cazul PSD-ului de a-şi aduce înapoi foştii preşedinţi. Mai degrabă i-a dat afară din partid sau s-au autoexclus”, a declarat Vasile Dîncu, într-o emisiune difuzată duminică de la Digi 24, întrebat fiind dacă se va mai putea întoarce Dragnea în PSD.

Dîncu: Nu am vorbit cu el, aş fi vorbit, dar nu am avut ocazia

Pe de altă parte, Vasile Dîncu a declarat că nu a mai vorbit cu fostul lider al PSD-ului, aflat la acest moment în penitenciar, dar a susținut că la nivel uman îi păstrează ”aceeași afecțiune”, știut fiind ca s-a tot spus că a fost un apropiat de-ai lui Dragnea. ”Nu am vorbit cu el, aş fi vorbit, dar nu am avut ocazia – n-am fost pus pe lista celor care ar fi putut să vorbească cu el la telefon. Înţeleg că e o listă scurtă pe care a stabilit-o.

Din punct de vedere uman, sunt apropiat şi acuma de el. Nu sunt fericit pentru ceea ce se întâmplă, aş vrea să îl văd cât mai repede liber, deci eu păstrez pentru el aceeaşi afecţiune. Din punct de vedere uman. Politic, a făcut greşeli”, a mai fost auzit spunând Dîncu.

Ce spunea Ciolacu

La finele lunii martie, comentând pe marginea aceluiași subiect, al posibilității ca Dragnea să revină în rândurile PSD-ului, Marcel Ciolacu răspunsese: ”Nu sunt specialist. Statutar, domnul Dragnea nu mai poate să fie membru de partid”. Totodată, actualul număr 1 în cadrul Partidului Social Democrat spusese că nu l-a vizitat pe Dragnea în detenție. ”Ce vă pot spune – că îmi pare rău că domnul Dragnea este în acest moment în închisoare”, a mai afirmat Ciolacu.

Vă amintim că Liviu Dragnea a condus PSD-ul, înainte de condamnarea definitivă venită din direcția instanței, în 2019, de trei ani și jumătate de închisoare, în dosarul angajărilor considerate a fi fost fictive, de la DGASPC Teleorman.

330 afisari

2 COMENTARII

  1. Ar fi de dorit.
    Fara Dragnea, in ritmul actual, AUR va deveni principalul partid din tara asta. Nu ca nu mi-as dori, dar sa nu uitam ca Dragnea a fost saltat la o saptamana dupa ce nu a fost de acord cu nivelul redeventelor la hidrocarburi, iar acum, dupa ce si-a executat pedeapsa, este un om liber si curat.

  2. Dragnea este detinut politic!Intrebati-l pe iohanis,el stie mai multe.Cand Dragnea va deveni liber,scaunul lui ioha se va clatina,puternic de tot.Dragnea si-a iubit si isi iubeste tara,pentru ea s-a sacrificat libertatea.Oricat ar fi vrut base si ioha sa dispara Dragnea,el va deveni si mai puternic,e iubit de popor si asta ii sperie pe tradatorii de tara,care nu au facut altceva decat ne-au injosit in Europa si in lume.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger