Cauta

Cavernosul Meme e preferabil derbedeilor de la PRO TV

Meme Stoica este prostoboul plenipotentiar al trosbalului bastinas, sper ca ne-am inteles in privinta asta si nu trebuie sa mai adaug vreo litera. Ultima lui vitejie —  a injurat o toanta. Cei care ma cunosc stiu ca sunt cavaler si nu-s  de acord cu asa ceva. Dar cand femeia e reporterizda, adica o hartuitoare nasoala, fa-i, Meme, animalule, ce vrei! Solidaritate de breasla? Cu cine? Cu scremutul Mironica, APS-ul fosilizatului Graur si Cristian Tudor Popescu? Scuzati, il prefer pe Meme, acest cavernos cu niste ani de  scoala si multa recreatie in spate.

Solidaritate cu PRO TV-ul? Solidaritate cu pradatorii si praduitorii? Eu i-am zis lui Meme — „Memelusul” si ei au sparlit  porecla, marca. Ăstia au brevetat furtul in presa sportiva. Ziaricii cu telefoane mobile, prevazute cu o camera cat de cat performanta, filmeaza meciurile pe care nu le transmit ei din tribuna, din peluza sau de pe trepte, ca sa nu stea la masa presei. Pe urma, posteaza ce au surprins pe YouTube, descarca minunata captura si pun pe ecran „YouTube” sau „Imagini amator”. In alte situatii, ciordesc instantanee de pe un canal concurent, dau resize (adica le maresc), ca sa iasa siglele si logo-urile concurentei, si le  difuzeaza ca si cand ar fi proprietatea lor, banditii dracului! Mai departe. Un fost antrenor al Stelei mi-a povestit ca a fost amenintat exact asa: „daca nu vii la «Sport.ro», la nu stiu ce emisiune de muci, te scoatem de pe post si nu mai apari cu nicio declaratie!”.

Haideti sa ne intoarcem putin la izvorul scandalului! Ce dorea sa imortalizeze reporterizda Alexandra Farlifas? Antrenamentul Stelei. Mai, copii, Reghe habar n-are cum il cheama daca nu-i sopteste balastul matrimonial! Ce miza, domnilor! Un analfabet e creditat ca strateg si consideram ca avem o miza.

Ultimele stiri

  • Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei
  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Exit mobile version