Cauta

Voiculescu tot a rămas cu 40 de miliarde!

I se rupe lui ”Don Nic” că nepotul nu i-a rezistat prea mult la conducerea scriptică a Ministerului Sănătății. Mai ales după ce și-a securizat hegemonia asupra ministerului prin aducerea în locul lui ”Vlăduț” a ”epilatoarei definitive” Ioana Mihăilă.

Vlad Voiculescu se bazează pe Adrian Gheorghe

Mai ales că unchiul Nic Voiculescu, recunoscut drept cel mai mare lobbyst al Big Pharma din întreaga Europă de Est tocmai ce a declanșat operațiunea finală de șantajare politică a primarului general al Capitalei. Astfel că Nicușor Dan a fost deja lăsat fără buget de către consilierii USR – PLUS. Cel puțin până ce nu va preda ASSMB, cu tot cu ștampilă și semnătură, viceprimarului Horia Tomescu. Omul a cărui misiune primită de la Vlad Voiculescu este să schimbe managerii spitalelor cu ”pui de neomarxiști” fără nicio pregătire în domeniul gestionării sistemului medical.

Adrian Gheorghe, adevăratul as!

Și asta pentru că adevărata lovitură a scurtului său mandat în fruntea Ministerului Sănătății, Vlad Voiculescu a dat-o prin numirea drept președinte al casei naționale de Asigurări de Sănătate a unui tânăr de doar 35 de ani. Și pe care Voiculescu l-a prezentat că ” vine de la Oxford! Este un expert internațional pe care mă bucur că am reușit să îl conving să ni se alăture” ! Acesta este Adrian Gheorghe, cel care a rămas la șefia CNAS și după debarcarea, pentru a cheltui bugetul anual de 40 de miliarde de lei al Casei! Și care se anunță adevăratul as din mâneca lui Vlad Voiculescu! Pentru că doar Adrian Gheorghe și nimeni altul va deconta absolut toate serviciile medicale din România! Cu toate că acesta a urmat cursurile Facultății de Medicină, ci nu pe cele de Medicină! Mai mult decât atât, ”reputatul expert internațional” vine într-adevăr de la Oxford, dar nu de la celebra pepinieră de somități internaționale, așa cum a lăsat să se înțeleagă Voiculescu. Ci doar de la o banală firmă particulară de consultanță, ”Oxford Policy Management”! Și care s-a specializat în obținerea contractelor de consultanță în cele mai sărace țări ale lumii! Astfel că poate ar fi bine de revizuit CV-ul legendat al lui Adrian Gheorghe. Cel care, atâta vreme cât rămâne în fruntea CNAS, se poate spune că Vlad Voiculescu tot a rămas cu ceva după mandatul de la Sănătate: cu cele 40 de miliarde de lei, cât este bugetul de la CNAS aflat la dispoziția lui Adrian Gheorghe!

Ultimele stiri

  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Amiralul Horatio Nelson are de gând să elibereze Crimeea în doi timpi și trei mișcări
  • Alege ce citești
  • Iohannis cu Geoană, rocada mică, beleaua mare
  • S-a spart buba angajărilor pe pile la ANRE
  • 300.000 de lire sterline pentru „Șervețelul Messi”!
  • Real Madrid, propulsată în finală, cu orice preț
  • Sincronizare suspectă. România intră în febra pregătirilor pentru un atac nuclear
  • Deficitul prăbușește standardele MAI. S-a dat dezlegare la tatuaje pentru polițiști
  • Exit mobile version