Cauta

Vanzatorii de „afrodisiace” au intrat in vizorul autoritatilor. Agentia Antidrog a declansat o ancheta dupa articolul din „National”

Agentia Nationala Antidrog le-a declarat razboi vanzatorilor de substante interzise despre care „National” a dezvaluit ieri ca le comercializeaza sub alte denumiri, pe post de afrodisiace.

Chestorul Sorin Oprea incearca sa le strice afacerile comerciantilor de „afrodisiace”
„National” a relatat, ieri, ca traficantii folosesc tertipuri ieftine pentru a fenta legea

Ieri, dupa ce „National” a relatat ca vanzatorii de droguri apeleaza la tertipuri ieftine pentru a comercializa „poppers” pe baza de nitrit de amil sub denumirea de „afrodisiac” ce contine pentil nitrit, seful Agentiei Nationale Antidrog a declarat ca ii are de mult timp in vizor pe patronii de sex-shop-uri. Chestorul Sorin Oprea a marturisit ca o lupta asemanatoare s-a dus si cu „magazinele de vise”. „Acum s-au mutat toate pe Internet. Fizic, nu mai exista, insa oricine poate comanda online drogurile legale. Grav este faptul ca cele mai multe site-uri au fost inregistrate in afara Romaniei, unele, de exemplu, tocmai in Thailanda, iar verificarea lor este, practic, imposibila”, ne-a declarat directorul ANA, chestor Sorin Oprea.

Apeleaza la anchetatori sub acoperire

Seful Agentiei Antidrog a precizat ca, in cazul semnalat de reporterii „National”, se va lucra pe doua fronturi: in primul rand, se vor efectua analize de laborator, pentru a se demonstra ca „afrodisiacele” respective contin substante interzise, apoi se va lucra in colaborare cu politistii de la antidrog sub acoperire, care vor cumpara sticlutele cu fericire, pentru a le intocmi comerciantilor dosare penale.

Ultimele stiri

  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Exit mobile version