Cauta

”Spaima serviciilor” vine la DNA!

Paula Tanase a denuntat presiunile impotriva sa inca din 2014

Incepand cu anul 2014 publicam o serie de dezvaluiri explozive cu privire la incercarile disperate ale statului paralel de a-i inchide gura tecuceanului Ionel Gioni Roset, care, desi martor denuntator intr-un dosar de coruptie care a lovit in plin ”mafia permiselor” ajunsese o ”tinta in miscare” pentru cei pe care avusese curajul sa ii denunte. Iar credinta lui Roset ca adevarul va iesi cu totul la lumina a fost sustinuta de pozitia fara echivoc a procuroarei Paula Tanase, cea care nu doar ca a facut tot posibilul sa duca la bun sfarsit ancheta, dar a avut curajul sa avertizeze oficial asupra presiunilor efectuate impotriva sa de catre liderii unor servicii secrete pentru a nu merge mai departe cu dosarul ”mafia permiselor”. Dupa cum reiese de altfel cat se poate de clar din documentele publicate de noi inca din luna martie a anului 2014, atunci cand chiar ca era perceputa ca o adevarata ”sinucidere” adoptarea unei poztii atat de transante impotriva abuzurilor si ”culoarelor” din Justitie.

Paula Tanase a denuntat presiunile impotriva sa inca din 2014

Iar acum, dupa mai bine de patru ani, Paula Tanase s-a inscris oficial in cursa pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie, ceea ce reprezinta, fara indoiala, un adevarat soc pentru cei care atata amar de vreme s-au chinuit, prin orice mijloace si presiuni, sa-i inchida gura magistratului galatean!

A intrat in cursa!

Ionel Gioni Roset martorul care a zdruncinat mafia permiselor

In prezent procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, Paula Tanase este primul magistrat care si-a depus oficial proiectul de management pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie. Iar cum pe vremurile cand putini aveau curaj sa nu-si puna mainile la urechi cand venea vorba de implicarea serviciilor secrete in subordonarea actului de Justitie, Paula Tanase lua pozitii oficiale precum cea din documentul publicat de noi, vestea inscrierii sale in cursa pentru sefia DNA produce deja frisoane la nivelul multor structuri. Fie si pentru simplul fapt ca, desi nu au putut sa o ”deturneze” de la anchetele derulate cu profesionalism, cei din structuri i-au pus eticheta inca de atunci de ”spaima serviciilor”. Asa ca mult succes, Paula Tanase si simpla depunerea acestei candidaturi este un semnal clar de insanatosire a Justitiei din Romania.

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version