Cauta

Război total între serviciile noastre secrete și SZRU-ul ucrainean!

Război intern cu arestări la vârful serviciilor secrete ucrainene

Este stare de alertă în serviciile noastre secrete, așa cum nu a mai fost de multă vreme! Mai ales că, așa după cum dezvăluiam cu puțină vreme în urmă, la București deja există ”indicii temeinice” că autoritățile de la Kiev, în frunte cu chiar serviciile secrete ucrainene încearcă să atragă România într-o adevărată capcană diplomatică. Iar tensiunea este amplificată de adevăratul război de gherilă purtat atât între principalele structuri informative ucrainene, dar și între ”aripi” ale aceluiași serviciu intern de securitate!

Oricum, cert este doar că, după cum susțin sursele noastre, deși ”partenerilor” ucraineni li s-a bătut de mai multe ori obrazul în ultima vreme, fie și pe obișnuitele canale de legătură ale ofițerilor de legătură că ”ne bagă în gura americanilor” degeaba, singura reacție a fost amplificarea nivelului de informări alarmiste către influentele agenții guvernamentale de peste Ocean. Și în care se anunță tot felul de ”amenințări imediate” venite din partea serviciilor rusești, dar cărora România nu doar că nu le-ar da curs, dar chiar le-ar trata cu o ”suspectă lejeritate”. Iar după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, la București se bănuie că la mijloc ar fi vorba de o ”operațiune hibridă” nu a FSB-ului, GRU sau SVR, ci chiar a SZRU, Serviciul de Informații Externe al Ucrainei ”vecine și prietene”.

Rivalitate veche

Serviciul de Informații Externe de la Kiev forțează internaționalizarea conflictului din Estul Ucrainei

De asemenea, sursele naostre susțin că ”jocul dublu” al serviciilor ucrainene ar avea la mijloc o mai veche rivalitate, iscată de nemulțumirea Kiev-ului față de desemnarea internațională a României drept ”tutore” al siguranței cibernetice a principalelor instituții ale statului ucrainean. În același timp însă, cu un război de uzură în zona separatistă rusofonă din estul Ucrainei, SZRU are tot interesul să întrețină trează atenția marilor Puteri internaționale asupra acestui subiect. Astfel că SZRU ar băga ”bățul prin gardul” Administrației Trump, făcând un adevărat show mediatic cu descoperirea a tot felul de atentate sau planuri secrete ale Moscovei privind ”iminenta invadare a României”! Dar fără ca măcar să anunțe înainte partea română de aceste eventuale informații, pe care le trimit însă în schimb direct de la Washington.

Însă iritarea extremă a SZRU pare să fi fost totuși provocată de schimbarea strategiei serviciilor noastre secrete. Și care, după ce ani de zile s-au mulțumit doar să monitorizeze activitatea unei complexe rețele transfrontaliere de monedă falsă în cadrul căreia ar fi fost racolat și un important politician român, s-au decis în cele din urmă să acționeze în acest sens. Și să informeze și partea americană cu privire la ”traseele” folosite de contrabandiștii ucraineni aflați sub aripa protectoare a serviciilor secrete de la Kiev și care tranzitează teritoriul României. Făcând astfel bani negri sub pretextul unei ”auto-finanțări” invocate pentru a se putea face față agresiunii rusești…

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version