Cauta

Ponta, varful de lance al sistemului ticalosit!

Ciudate mai sunt caile guvernarii, din moment ce liderul pesedist Liviu Dragnea a ajuns acum sa indrepte, cu celeritate, ceea ce a stricat fostul presedinte Victor Ponta.

Fostul premier, artizanul isteriei Antifraudă

Pentru ca noul presedinte al Camerei Deputatilor si, totodata, „tutore” asumat al cabinetului Grindeanu a promis ca, poate chiar in luma martie, va reusi sa implementeze strategia unui ANAF mai „prietenos” cu contribuabilii romani. Atati cati au mai ramas in picioare dupa isterica „vanatoare” declansata impotriva lor, sa nu uitam, de catre Victor Ponta si Gelu Diaconu.

Acum, in sfarsit, exista cel putin promisiunea ca se vor face in primul rand controale preventive si ca, inainte de a fi bagati in „malaxorul” dosarelor penale si azvarliti la zdup, datornicii vor avea sansa, ca in orice alta tara civilizata, reesalonarii platii darilor catre stat. O masura destul de tarzie, ce-i drept, dar care poate sa mai indulceasca „trauma” suferita de sute de mii de patroni asupra carora, doar pentru a se da mare pe la televizor, fostul premier Victor Ponta si-a asmutit „dulaul” Gelu Diaconu asupra lor, „armata” de inspectori bezmetici de la Antifrauda facand per total o „gaura” la bugetul national cat toti marii evazionisti fiscali la un loc.

Gata cu prigoana!

Fara sa i-o ceara nimeni, Victor Ponta s-a oferit voluntar al „sistemului ticalosit” pe care il acuza astazi, fiind cel care a declansat prigoana impotriva intreprinzatorilor romani.

Gelu Diaconu

Pentru ca, desi sunt vremuri schimbatoare, in care deja multi identifica DNA-ul drept singura structura care ar fi „tocat” capitalul autohton, cuplul Victor Ponta – Gelu Diaconu, pe vremea cand acesta din urma conducea inca ANAF-ul este totusi artizanul strategiei de raportare a cifre tot mai uluitoare de „incasari la bugetul de stat”. Care erau de fapt doar pe hartie, Antifrauda pierzand acum, pe banda rulanta, mii de procese, judecatorii deblocand zilnic conturile si ridicand sechestre puse pe bunurile victimelor „raidurilor Antifrauda”. Pana si tehnocratii au luat masuri de indulcire a acestei nebunii, scotand chiar evaziunea din atributiile DIICOT, insa de-abia acum se incearca implementarea sistemului fiscal nemtesc. In care, in mod civilizat, patronii sunt anuntati ca vor fi controlati cu pana la 30 de zile inainte, apoi acestora li se vor comunica concluziile, existand oportunitatea negocierii unor reesalonari pana la un an de zile. Ceea ce, de abia de acum inainte, inseamna ca se vor aduce cu adevarat bani la buget.

Ultimele stiri

  • Accident în Capitală. Au fost implicate un autobuz și un autoturism/Mai mulți călători, la spital
  • Protest spontan la Registrul Comerțului București. Activitatea cu publicul, suspendată/Ce solicitări au salariații
  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Are sau nu șanse Iohannis să devină secretar general al NATO? Băsescu, opinie tranșantă – VIDEO
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 aprilie 2024 – Trebuie să fiţi diplomaţi
  • Exit mobile version