Cauta

Kristalina deschide JOCURILE FOAMEI în România!

Haos și sânge: Serviciile scot românii în stradă” titram ”lovitura” din 18 septembrie. Atunci când dezvăluiam ”planul nebun” al propagandei progresiste, la nivel geo – global, de a provoca proteste violente în principalele Capitale europene.

Șefa FMI se teme de tulburări sociale dacă Putin arde gazul de pomană

Totul doar pentru ca ”înalții comisari” europeni să nu își recunoască astfel înfrângerea din ”războiul gazelor”. Unul care este cu totul altul decât cel de pe frontul din Ucraina… Astfel că mai-marii Comisiei Europene au nevoie disperată de un pretext plauzibil pentru a nu mai prelungi sancțiunile economice ”sinucigașe” impuse Federației Ruse. Și asta cât mai repede, înainte ca ”generalul iarnă” să se alieze cu Regimul Putin! Liderii europeni urmând astfel să anunțe că presiunea socială a devenit prea mare și mai trebuie să dea drumul la ”supapa economică”.

Dacă și șefa FMI…

Iar la doar câteva zile după ce avertizam că și Bucureștiul este așezat pe harta capitalelor europene unde serviciile secrete trebuie să provoace violente mitinguri de ”nemulțumire socială” față de ”traiul greu” și ”factura la energie”, informația este confirmată de la cel mai înalt nivel posibil. Chiar șefa Fondului Monetar Internațional – adică cea mai progresistă dintre progresistele organisme internaționale financiare! – avertizând la rândul său că ”dacă iarna va fi aspră, vor fi tulburări sociale majore în toată Europa”! Kristalina Georgieva transmițând astfel un avertisment mai mult decât sumbru, dacă Putin va continua ”să ardă gazul de pomană” la granița cu Finlanda, decât să îl livreze prin conducte. Șefa FMI subliniind că ” în mai multe țări din Europa s-ar putea produce tulburări sociale în iarna ce vine. Cu siguranță că există teama de recesiune în unele țări europene. Dacă Mama Natură decide să nu coopereze și dacă iarna va fi grea, se poate ajunge la tulburări sociale”! Anunțând astfel practic deshiderea ”Jocurilor Foamei”…

Ultimele stiri

  • Ce se întâmplă cu impozitele românilor după ce va fi introdus salariul minim european. Acest tip de leafă schimbă tot!
  • Dom’ Nic, mateinul cârcotaș
  • Salarii de 2.000 euro în România, dar românii nici nu vor să audă de aceste locuri de muncă: „Pleacă să muncească afară”
  • Gata și cu eolienele din Sudul țării. Afectează ariile naturale protejate
  • Veste bună pentru această categorie de pensionari. Vor putea ieşi la pensie mai repede, dar cu o condiţie. Proiect în Parlament
  • Cea mai mare păcăleală a lui Nicușor Dan: în 2024, bucureștenii se spală cu apă încălzită la ibric
  • Cristian Popescu Piedone i-a retezat orice speranţă lui Ciolacu privind retragerea din cursa pentru Primăria Generală: „Se bat cap în cap”
  • Mega 2024, în România. Von der Leyen, contestată la Bucureşti!
  • Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!
  • Scriitorul Nicolae Iliescu va fi înmormântat marți, la Cimitirul Străulești 2
  • Exit mobile version