AcasăDezvaluiriAncheteHAOS ȘI SÂNGE: SERVICIILE scot românii în STRADĂ!

HAOS ȘI SÂNGE: SERVICIILE scot românii în STRADĂ!

Gata, ”Experimentul ucrainean” se apropie vertiginos de sfârșit! Și, cu toate că este încă extrem de îndoielnic că Regimul Putin își va mai putea îndeplini obiectivele enunțate ale ”Operațiunii Speciale Militare”, Moscova totuși va repurta o importantă victorie de moral. Pentru că spirala creșterii prețurilor i-a convins în cele din urmă pe liderii europeni, oricât de globaliști ar fi aceștia, că nu trebuie să riște și să aștepte ca Vladimir Putin să apese ”butonul nuclear”.

George Simion deschide sezonul mitingurilor

Nu cel al rachetelor din dotarea Armatei, bineînțeles, ci ”doar” cel al GAZPROM. Sistarea totală a furnizării de gaze tocmai la începutul iernii putând deturna radical mișcarea europeană de sprijinire a ucrainenilor ”cu orice preț” în propriul război de stradă purtat pe străzile marilor capitale ale statelor membre ale Uniunii Europene. Dar cum principalii lideri europeni nu vor nici în ruptul capului să își asume rușinea propagandistică de a o ”lăsa mai moale” cu nemiloasele sancțiuni impuse Federației Ruse, se va recurge tot la mult exersata ”ultimă soluție” a ieșirii din această situație de criză care poate dinamita ”lumea liberă”. Astfel că serviciile secrete europene și implicit cele românești au primit din nou ingrata misiune de a ”regiza” ample mitinguri controlate de protest.

Manifestații violente prevăzute și în Germania și Italia

Cu tot cu ”haosul, gazele și sângele” necesare pentru ca de la Bruxelles să se poată anunța, fie și cu jumătate de gură, că nu vor mai fi prelungite în totalitate sancțiunile impuse Federației Ruse. Dar chipurile nu din rațiuni economice sau geo-strategice, ci strict în urma ”amplelor manifestații de stradă” și ale ”costurilor sociale ce nu mai pot fi suportate de unele guverne”…

2 octombrie, ultimul antrenament

Folosind deja uzatele canale neoficiale de comunicare care le ocolesc pe cele diplomatice atunci când subiectele negociate sunt prea sensibile, ”secțiile politice” ale anumitor ambasade occidentale i-au informat și pe partenerii români că, gata, a cam venit momentul să o lase mai ușor cu ajutorarea totală a ucrainenilor. Bineînțeles, aceasta nu înseamnă că factorii decidenți români, ca și cei din celelalte capitale europene vor trage de îndată ”preșul” de sub picioarele unui Volodimir Zelenski devenit deja prea ”certăreț” până și pentru gusturile celor mai radicalizați lideri globaliști. În schimb, ”lumea liberă” va prefera ca de această dată să își întoarcă privirile feciorelnice în altă parte, atunci când ”Operațiunea Specială Militară” va trece la ”next level”.

Experimentul ucrainean aproape de sfârșit

În schimb, ”ordinul pe unitate” prevede ”deschiderea supapei sociale”. Pentru ca să nu se intre în iarnă cu o Uniune Europeană transformată într-un adevărat ”cazan sub presiunea” prețurilor la energie și nu doar. Iar alături de principalele orașe germane și italiene unde deja sunt așteptate manifestatții violente fără precedent, Bucureștiul va trebui să se alinieze la rândul său pe ”axa” acestor manifestații.

Ultrașii au rolul lor în violențele din octombrie

Două structuri informative fiind instruite nu doar să împiedice ieșirea românilor în stradă, dar chiar să încurajeze această răbufnire de nemulțumire publică. Bineînțeles, într-un mod cât se poate de controlat. Chiar dacă nu vor putea fi evitate – și nici măcar nu se intenționează! – rostogolirea de către propaganda operativă a inevitabilelor victime colaterale precum jandarmi sau manifestanți bătuți.

Putin gata să apese Butonul GAZPROM

Iar dacă în marile orașe germane, italiene și franceze, sindicatele vor fi cele care vor chema și de această dată manifestanții în stradă, serviciile noastre vor fi nevoite să recurgă din nou la nucleele dure din galeriile de fotbal ca ”vuvuzele” ale manifestațiilor ”spontane”. Un ultim antrenament urmând a avea loc pe 2 octombrie, atunci când liderul George Simion se va întoarce la prima sa pasiune de ultras, pentru a testa reacția forțelor de ordine pe marile bulevarde bucureștene. Și a ”încălzi” astfel ”la foc mic” oricum înfierbântata ”mămăligă” românească.

15 octombrie: Începe nebunia!

În timp ce planul serviciilor prevede sâmbăta de 15 octombrie pentru declanșarea adevăratei ”nebunii” și a ”violențelor spontane” din Capitală.

Mai respiră și Ciucă

Operațiune care, dacă va fi îndpelinită cu succes, cel puțin în viziunea structurilor însărcinate cu implementarea sa, ar reprezenta împușcarea a doi ”iepuri” dintr-o lovitură. În primul rând, s-ar demonstra încă o dată loialitatea României față de liderii globaliști. Dar astfel se va diminua și din nemulțumirea tot mai crescândă față de ”pasivitatea” actualei coaliții de guvernare. Mai ales acum, pe sfârșitul mandatului de premier al liberalului Nicolae Ionel Ciucă…

author avatar
Catalin Tache
11.216 afisari

145 COMENTARII

  1. …. sâmbăta de 15 august…. Iar delirați.
    Sigur. Ați băgat voi nasul și știți.
    Tot pe kopeici, tot pe kopeici?
    Cântați la altă masă.

  2. măCiucă este prototipul militaurului mioritic: extrem de idiot, laș, inutil societății dar care a avut un salariu de vis nemucind deloc și acum are și mai mut, adică pensia specială.

    UITAȚI DE CE TTEBUIE LAPIDAȚI TOȚI SPECIALII!!!

    • Lapideaz-o tu pe ma-ta, boule !
      Sper sa te lapideze pe tine viata, impreuna cu tot neamul tau de arierati !
      Nazist criminal ce esti !

      • Liftă asistată, ăștia ca tine trebuie concentrați și puși să dea țării cărbune, că vine iarna. La vară la tăiat de stuf. În rest, la canal și să spargă bulgări de sare.

        • Militarii nu sunt asistati si nici speciali. Nu ne intereseaza nici pensiile „speciale” si nici pomeni de la tine sau de la altii. Te astept oricand sa ne insotesti la o saptamana de pregatire, cea mai usoara si daca rezisti, iti dau tie viitoarea mea pensie speciala. Daca mai injuri aici, iti iau IP-ul de la Tache, te gasesc si iti bag pensia „speciala” in kr, in fise de 50 de bani

          • Ion cu ziua,
            În primul rând, pensia aia speciala să i-o bagi lu mă-ta-n „kur”, da?
            Supără adevărul? Ghinion. Toți apeviștii sunteți niște asistați. Că inutilii ca tine cred altceva, este partea a doua. Voi șomați de 70 de ani. Ce v-au mai pus la muncă, puțin, au fost comuniștii, dar de 30 sunteți complet inutili.
            Dacă adevărul este înjurătură, nu am ce-ți face, atârnătorule la buget. Poți să-ți dai drumul la vene dacă nu-ți convine adevărul.
            Când veți fi utili societății, veți munci pînă la 65 de ani, nu vă va da statul locuințe, norme de hrană, pensii înainte de 65 de ani, pensia mai mare ca salariul, va fi altceva darașa, SUNTEȚI ASISTAȚI. Trăiți din munca sectorului privat, ăla care vă ține în puf a voi să ieșiți cu TAB-urile în stradă cum ați făcut de lucovid acum doi ani.
            AIA ESTE, PARAZITULE!
            Iar „pregătirea” voastră este faimoasă. De acea bușiți tancurile, de acea distrugeț podurile, vă împușcați singuri…

  3. Cum ziceam, s-au cam saturat de Zelenski si acum trebuie sa scape de el. Va incepe degringolada dupa Zelenski, vor fi scoși alti lideri care sa opreasca măcelul, se vor intoarce refugiatii, se vor reinstaurara oligarhii, vor inflori fermele americane din Ucraina și Rusia, vor fi facuti scapați neofascistii ucrainieni, care vor fi emigrați in SUA, se va produce ospățul statelor praduite de Brejnev , cu forța rușilor, cu terenurile restituite acum de la Ucraina. Nemții vor aștepta un alt prilej de razbunare. Sau poate o sa le vină mintea la cap si o sa uite de nazism.

    • Asa viseaza sefii tai la kremlin Raducu, pune ceasul sa sune, poate te trezesti si schimbi rublele in euro, daca te-au platit…daca esti recrutat onorific, ia-ti pastilele la timp

  4. Domnu Tache, stiti sa ne spuneti si ce plan au serviciile astea omnipotente daca milioanele de nemultumiti scosi in strada NU VOR MAI VREA SA REVINA IN CASE SI O VOR PUNE DE O TOAMNA EUROPEANA PORTOCALIE ?
    Sau asta doreati sasugerati ?
    Daca e asa inseamna ca tot in America se coc evenimentele ce vor urma, daca vor urma !

    • Multi , tooot mai multi romani de diferite varste, vorbesc singuri pe strada (nu la bluetooth).. Prin Iasi e plin de lume stresata, damblagita , sclerozata , explozie de pensionari cersetori persoane pe care le observ pentru prima oara…. ceva urat cuprinde Romania…

  5. Barbati inalti cu niste fituici mici in mana, pe care le impartiau de zor, prin care chema Bucuresti-ul in strada.Erau peste tot, la intrare in metrou, in piete…

  6. & „Ai lu’ Bacchus”, ăștia de la BNR ,aprobă finanțările bancare și pentru așa atribuții de servicii, ?

    • Gata gradatule provocator ai fost pus sa arunci fitile provocatoare ? Chiar asa doar prosti sunt ejectati la academia aia din baneasa? Cretinel, data viitoare cand mai simulati inteligenta incercati sa nu rada toata tara de voi mai specialilor impanati in gri

  7. @ Sezon de vinuri și de țuici, ? Serviciile bețivilor se exprimă liber organizând proteste pentru ca bancherii să facă rost de bani ca să li se plătească salariile și pensiile, ?

      • stai cuminte, ca nu platesti tu nimic…dar…..iti doresc sa ajungi refugiat si tie si tuturor „patriotilor” de serviciu….sigur curajul de la tastatura nu se va manifesta in cazul in care tara pe care o slaviti in scris va avea nevoie de voi

        • Vorbeste pt tine,postac limbist pupator de kururi ucrainene care umilesc fratii romani din Bucovina istorica

          • macar ucrainenii se spala la kur, e ok…….aia pe care-i lingi tu sunt cam nespalati…ghinion
            Bucovina istorica nu ti-a luat-o Ucraina bai analfabetule, cum nu ti-a luat nici Basarabia, nici tezaurul, nu ti-a omorat Ucraina peste 100 mii de eroi romani in Siberia, nu ti-a construit ba Ucraina lagare de munca si puscarii unde au murit cei mai buni romani….ftva in gurra de analfabeti pupatori in kur de violtori de copii

            Davai ceas, davai palton! Davai ceas, davai moșie! Harașo, tovărășie

  8. DAR CHIAR ASA, DE CE DRAK TINEM ZECI DE MII DE HANDRALAI SI FUFE NUMAI IN TOALE DE FIRMA IN CARCA BUGETULUI,DACA TOT URLA ZELENSKI AL LOR CA AU AJUNS LA GRANITA CU RUSIA???CE RAZBOI MAI E LA KIEV,CERNAUTI,LVOV,ODESA???

    • Ionele,ce monede au crescut din 24 02 2022???
      Dolarul si Rubla au crescut iar Euro al nostru a scazut.
      Ti se pare în regulă?
      Cam esti cu MUIAAA bă Ionică apuca-l-ai de pwlică pe Tache.

      • Rubla a crescut, da…numai ca la exchange are corespondent numai in rahatel de buriat violatr de copii
        In afara de rubla, a mai crescut numarul de gropi comune in Ucraina si numarul de prsti ca tine din Romania, dar e bine ca acum va cunoastem

  9. Pentru că ori suntem prea buni si suntem luați de proști ori așa avem dispoziție primită de la stăpani.
    Oligarhii ucrainieni sunt bine merci afară la plajă sau se plimbă cu iahturile pline de fetițe.
    Frumos ar fi să‐și ajute confratii sa le plătească traiul de zi cu zi,că banii i-au făcut in Ucraina cu ai lor.
    Pe noi nu ne iubesc deloc așa zișii prieteni ucrainieni.
    Să ne dea ce ne apartine de drept și sa-și asume trecutul istoric ucrainienii.

    https://www.stiripesurse.ro/andrei-marga-ucraina-cedari-teritorii_2559940.html

    • Cat a fost a României, Bucovina? Dar Basarabia? Savantule, ai auzit de conjuncturi istorice? Maine ai sa vrei Cadrilaterul de la bulgari. Nu, nu este o piesa auto…

  10. Du-te frateee și luptă pt Ucraina,ce mai astepti ,va fi un fraier in minus pt noi.
    Abia ai grijă de tine dar să ai oameni in subordine bai nene,tu citesti ce scrii pe aici?
    Esti roman ?
    Spune de ce a scăzut €.
    In afara de a sapa șanturi pentru canalizare ce știi să mai faci?

  11. “Davai ceas, davai palton”… este, poate, cea mai interesantă radiografie a unui popor rătăcit definitiv în istorie. Ororile săvârșite de soldații ruși se află scrise în numeroase dosare de anchetă păstrate la Arhivele Statului. Dar dincolo de ele, micile “măgării și găinării” au reprezentat o sursă inepuizabilă de satiră pentru cupletele de la…. Teatrul Cărăbuș.

    În 1944 “eliberatorii” sovietici au cutremurat țara de-a lungul și de-a latul. Atrocitățile comise de soldații ruși au rămas în memoria colectivă, iar poveștile pe care ni le-au transmis bunicii și străbunicii noștri vor lăsa urme în istorie pentru ca generațiile care vor veni să știe prețul plătit de ei pentru integritatea țării și a neamului românesc. Scriitorul Mihail Sebastian scria în 1944: „Soldații ruși violează femei, opresc mașini în stradă, dau jos pe șofer și pasageri, se urcă la volan și dispar. Magazine prădate. După-masa, la Zaharia, au năvălit vreo trei și au răscolit casa de fier, de unde au luat ceasornice (…) azi-dimineață o tanchetă sovietică fugărind o mașină particulară pe care voia s-o confiște. Incidentele de stradă continuă. Trecători busculați ca să dea ceasul. Ceasul e ideea fixă a soldatului rus’.

    • Securici prost activat la ordin vrei sa mori ca boul pentru cretinii care isi bat joc de romanii din ukraina sau stapanii tai retardati ti-au dat ordin ca la boi sa debitezi cretinisme? Ai idee cretinule cat sufera romanii din cauza alora? Dar despre provocarea din Dobrogea sa bage Romania in razboi gratuit ai auzit prostule? La fel de prosti sunteti ca aia de va comanda

  12. 1 . Universul . net , 18 septembrie 2022 : ” Minut de reculegere , in aceasta seara , in intreg Regatul Unit ” – Ora 20:00 , ora locala , 22:00 , ora Romaniei . Regina Elisabeta a II-a va fi inmormantata luni , , la ora locala 19:30 ( 21:30 ora Romaniei , in cadrul unei ceremonii private , in capela St. George a Castelului Windsor . 2. Europa Libera Romania , 18 septembrie 2022 , articol de Ovidiu Cornea : ” Regele Charles al III-lea si afectiunea princiara pentru Romania : ” L-a fascinat de la prima vizita ! ” – Contesa Claudine Rhedey , nascuta la Sangeorgiu de Padure ( Jud. Mures ) , a fost stra- strabunica Reginei Elisabeta a II – a . La Teius , ( Jud. Alba ) , sunt ingropati Petru si Zamfira Racz ( Rat ? ) , stramosii Claudinei ( Claudia ) Rhedey . 3. Adevarul . ro , 17.09.2022 , ora 21:45 , articol de Remus Florescu – Interviu cu istoricii Cosmin Budeanca si Cornel Jurju . 4. Adevarul . ro , 18.09.2022 , ora 13:45 , articol de Maria Dinu : ” Gavrilita : Regiunea transnistreana va trebui sa plateasca in avans pentru gaz ” – IPN . 5. Adevarul . ro , 18.09.2022 , ora 17:17 , articol de Viorica Marin : ” Rusia transfera rachetele ………………………………………” – Agentia finlandeza de stiri ILE . 6. Digi 24. ro , 18.09.2022 , ora 14:37 , Editor : Alexandru Costea : ” MAE il convoaca pe reprezentantul Belarusului , dupa discursul lui Lukasenko . ” Nu poate fi ignorat rolul de complice al Rusiei „. 7. News. ro , astazi , ora 11:10 , articol de Anca Dumitrescu : ” New York Times : Statele Unite sunt tot mai ……………………..”. 8. Comisarul . ro , astazi , ora 12:31 , : ” ULTIMA ORA Comisia Europeana propune taierea cu 65 % din fondurile europene ale Ungariei „. 9. Comisarul . ro , astazi , ora 14:51 : ” VIDEO Amiralul din fruntea armatei Marii Britanii ( Sir Tony Radakin ) ……………………………” – The Guardian . 10 . Ziare . com , 18 Septembrie 2022 , ora 16:28 , articol de Irina Chirtoc : ” Replica dura a lui Teodor Baconschi pentru Andrei Marga : ” Nu ne mai putem imagina Europa ………………………….”. Cititi si articolul din ZIUAVECHE . RO , 22.11.2019 , Stan Petrescu : ” Turnatorul A.M.redivivus „. 11. Aktual 24 . ro , 18 septembrie 2022 , articol de Lavinia Popa : ” Ucraina a schimbat strategia . Negocieri secrete cu ……………………………………………” – Politico .

    • HotNews . ro , Duminica , 18 septembrie 2022 , , ora 20:24 , Ionut Baias : ” ANALIZA Razboi , criza economica , lupte pentru putere : …………………………….” – Surse : Inside Over , ISW , CNN , Al Jazeera .

  13. Sunt TROLL -ul KOSTEA Sujuk Tiraspol , nationalist RMN . Nu o ratez pe mamuku , fasi moca pi sentura , nu-i triebuie multa cultiura si priopaganda ……..

    • Sunteti sicuriciu Kostyusku Sugimory Zorro ? Dihoruli , du-ti fa nisti spalaturi la copaie si fa nani , lasa-ti di goanje ……

  14. pentru barbu, care acum semneaza cu numele meu.
    bah boule, nu trebuie ssa arati tuturor cat esti de pr0st.
    stim ca esti retardat si gheu, ma ta e o st0arfa.
    o zi buna !!

  15. ,,Declanșarea evenimentelor cu numele de cod Black Swan este declarația morții reginei Elisabeta a II-a. Elisabeta a II-a moare.
    Moartea sa declanșează ceremonialul numit „London Bridge is down.” Moartea ei în primele ore este ținută secretă. Protocolul prevede două faze distincte de 3 + 10 zile.
    – Colapsul financiar declanșat de anunțul morții.
    – Într-un lanț, sistemul politic corupt al SUA se prăbușește, odată cu declararea anulării alegerilor din 2020 și închiderea tuturor aparatelor guvernamentale.
    – În același mod, este înlăturat și Papa Francisc. Cei trei stâlpi ai Cabalei sunt eliminați. Londra, Roma și Washington.
    – Legea marțială globală declanșată de evenimentele menționate mai sus și activată aproape simultan. Armata preia controlul asupra întregului pământ. Toate activitățile în desfășurare sunt suspendate. Toate guvernele lumii sunt răsturnate și politicienii demiși.
    – Atacurile cibernetice concomitent cu colapsul financiar pentru a opri la zero economia mondială Fiat.
    – Presa se oprește timp de trei zile, așa cum prevede protocolul London Bridge. Nu se difuzează nicio știre.
    – Alianța preia controlul asupra presei corupte. Dezactivează sateliții Cabalei / Mafiei Khazare prin Forța Spațială a SUA ce este controlată de Pălăriile Albe.
    – Evenimentele menționate mai sus declanșează războiul nuclear fals. Sună sirenele avertismentului nuclear.
    – Armata face arestări în masa ai minionilor Cabalei.
    – Cu acoperirea războiului simulat, ROG și DEW distrug cele 34 de clădiri satanice….’’

    • Asa sa dea Dumnezeu! Distrugerea mafiei khazare si a jegurilor cabaliste, vine randul si sclavilor nemernici ai astora din Romania, rabdare…
      Se stia de ceva timp ca regina e gata, de anul trecut s-a stiut ca in toamna asta se da drumul planului. S-a ajuns prea departe cu jegurile care fac jocurile murdare pe planeta, au distrus tari, au facut crime inimaginabile, o sa vina sabia care trebuie peste ei…

  16. Comisarul . ro , astazi , ora 23 : 09 : ” O noua lovitura ? / China se retrage discret ……………………………..”.

  17. Bai ciukanezule, vezi ca sunt sanse cat se poate de reale sa iti iei niste capete in gura, daca tu nu personal, cativa dintre sekuricii tai cu ochii albastrii sigur !! Macar un timp o sa aiba ochii vinetii, o sa le stea mai bine asa !! Ha ha ha 🙂 Oricum vine tavalugul la iarna, asa ca scapa numai care poate, restul vor ajunge carne de tun, o sa ii trimita ciukanezul pe frontul de est, sa sara in slapi pe acolo, ca iepurasii de Craciun, sau ca cobaii vaxxinati in cap, ca numai pe aia o sa ii prinda cu zaharelul, restul toti o vor sterge din colonia de la Bukale, in caz de ceva 🙂

    • Eu sunt Avram Iancu , n-am adapost , sunt in strada , siub pasariela ……

  18. Mai crede cineva in mitinguri „spontane” ale diasporei, rezistilor, etc? Toate au fost regizate. De fapt traim intr-un adevarat teatru; toate evenimentele sunt puse la cale, cu diferite scopuri. Chiar si razboiul din Ukraina.

  19. Da, dar nu cu mana goala ca mergem degeaba ce-au facut ei in pandemie trebuie sa plateasca si ei le vine randul. Ai auzit bai Arafat, bai Despescule & Co?

  20. Tu nu traiesti in Romania , se vede de la o posta ca nu esti roman , doar un instigator ordinar . Nu mai exista lege ? Ce , suntem salbatici , democratia inseamna sa pui mana pe par ?

  21. 15 este cifra lui Satan pt cine stie numerologie intelege ce spun si daca demonstratia va fi ,,incununata,,cu sange,puteti fi siguri ca nu este altceva decat un ritual de magie neagra cu colectare de energie ,ori de cate ori vor sa declanseze evenimente precum plandemonia,,au nevoie de combustibil dragi roamni.Au tehnologie pt a colecta energia negativa fi de a o descarca atunci cand vor sa implementeze ceva diabolic.Mai ganditi va daca vreti sa fiti partasi la ritual!!!

    • Sunt nascut pi cinspe dintr-un ritaul di majie intunicata , cifra 69 , anul nastierii miele , ci insimniaza ? E pe karma sau pe kama suthra ?

  22. Se pregătește cumva și schimbarea lui Ciucă de la Guvern și transferul către PSD? Johannis a ajuns la concluzia că PNL cade în cap cu Ciucă prim ministru și caută o ieșire onorabilă în vederea îmbunătățirii situației politice liberale, mai cu seamă că au apărut cârtitorii împotriva lui Ciucă. Se vrea trecerea PSD în prim plan pentru a le diminua șansele la alegerile viitoare, dacă nu vor avea loc cele anticipate, urmând să dea muniție haștagiștilor pentru a-și relua mitingeala împotriva „ciumei roșii”.

  23. Jos toata sleatha romaneasca si europeana papusata , manevrata si fara neuroni ajunsa la cap de linie la dobitoceala!!! Dumnezeu i ascos la lumina pe toti intunecatii mondiali!!

  24. SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL . manevrat in asa hal incat mi-au disparut neuronii si am ajuns la cap de linie la dobitoceala . Tapul Intunecat Bahfomet behaie sa-l tuc pe talangi ……

  25. DOMNU TACHE ASTA S-A ÎNTÂMPLAT ȘI ÎN TRECUT, ȘTIU INFORMATORI DE LA UN SERVICIU CARE AU PARTICIPAT ACTIV LA DEMOSTRAȚII, CHAIR LI S-A DAT ȘI APARATE PSI, AR TREBUI SĂ SCRIEȚI ȘI DE MANEVREAREA PSIHOTRONICĂ, DACĂ VREȚI VĂ SPUN MULT MAI MULTE, ASTA DACĂ MESAJUL V-A AJUNGE LA DV, MAI VORBIM

  26. CONTRIBUTORS . RO , ASTAZI , 20 / 09 / 2022 , ARTICOL DE CRISTIAN FELEA : ” CONTRAOFENSIVA DE TOAMNA A UCRAINENILOR ” .

  27. @ Despre presă se știe,
    Căcatul din pix se scurgea pe hârtie,
    A trecut în onlie ,
    Cu „liniuțe de gălăgie” , ?

    Nistorescu, Cristoiu, Roșca-Stănescu, Nicolae Iliescu, CT Popescu, Bogdan Chireac, Tănăsescu, Adrian Ursu, Ioanițoaia, mul alții, au prins și vrenuri cu presa pe hârtie, ?

  28. & Dacă sunteți de părere că metafora ,,căcatul din pix” ar fi trebuit scrisă și cu ghilimele , ? Oare câte dintre imaginile tipărite ale celor anterior amintiți sau ale altora nu au fost folosite și prin toalete, în alte scopuri, când ziarele tipărite erau la îndemâna multor cititori, ?

  29. & Vremuri de liberă exprimare când și ziariștii și cititorii își ofereau contribuția proprie la funcționarea societății, ?

  30. & Se mai observă și că, în cei peste 30 de ani de democrație originală, de regulă, s-au închis serviciile celor ce au protestat , obținându-se și posibilitatea reorientărilor profesionale,?

  31. & O încercare de versificare, ceva mai deosebită, pentru ziariști și cititori, alte scrieri, ?

    ,,Căcatul din pix” ce s-a scurs pe hârtie
    Transmite aroma celor ce-au scris,
    A celor ce țin să mențină atenția vie,
    Cu așa „manuscris”, ?

    • @ Frunzuțiă verde de pantof
      Pe la Cireșica e cu antricot ,
      Când de la pix răsare luna
      Poetului ce s-a trezit cu băutura, ?

  32. UNIVERSUL . NET , 20 SEPTEMBRIE 2022 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” CE ANEXEAZA……………………………………………………………………..”.

  33. UNIVERSUL . NET , 21 SEPTEMBRIE 2022 : ” Insuportabila usuratate a expertilor occidentali . Cand profetiile sunt de fapt dorinte ” – Istoricul Alexander Etkind – The Moscow Times .

  34. COMISARUL . RO , ASTAZI , ORA 08:39 : ” VIDEO Protestele din Iran iau amploare / Protestatarii au ocupat casa lui Ali Khamenei , liderul suprem al Iranului . Politia ar fi tras in manifestanti ” .

  35. & Observați și că ziarul tipărit, de la utilizări multiple în vremurile când era accesibil la chișcurile de ziare, prin trecerea îndeosebi la formatul online, a oferit din utilizări și din utilitate și altor producători, ?

  36. @ După 45 de ani de „pișut” era firesc ca și ziariștii să realizeze un progres cu trecerea la societatea de tip occidental, să performeze , la „căcătul din pix”, ?

  37. & Renunțând după 1989 la, „fluiditatea” ,,pișutului” după directivele partidului unic, unii dintre cei făceau presă au făcut și ceva „coajă” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger