AcasăNewsTragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50...

Tragedie în ziua de Florii 2024, la Mamaia: un bărbat de 50 de ani s-a înecat în mare!

plaja mamaiaPlaja lărgită din Mamaia, înghițită de valuri uriașe. Acum arată ca o faleză - FOTO

O tragedie a avut loc în ziua de Florii 2024, în staţiunea Mamaia: un bărbat de aproximativ 50 de ani s-a înecat în mare, trupul acestuia fiind găsit duminică dimineaţă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la o persoană înecată în Marea Neagră, în zona din faţa Hotelului Sulina din Mamaia.

Victima, neidentificată

Persoana înecată era un bărbat de aproximativ 50 de ani, care a fost recuperat din Marea Neagră. Poliţiştii trebuie să afle identitatea victimei. Continuă cercetările în acest caz.

„La data de 28 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa-Secţia de Poliţie Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în apă Mării Negre se află cadavrul unui bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoană decedată nefiind identificată până în acest moment.

În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor decesului şi a identificării persoanei, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Doi tineri au murit într-un accident

Accident grav pe şoselele din România, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Doi tineri au decedat, după ce au intrat într-un podeț, la Suceava.

Potrivit ISU Suceava, echipajele au intervenit în cursul nopții la un motoscuter intrat într-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca.

Salvatorii au intervenit de urgență în ajutorul a două persoane care se aflau în autoturismul implicat în coliziunea de pe Centura Capitalei.

Din primele date, cei doi răniți au avut nevoie de manevre de resuscitare, semn că starea lor era una gravă. Din nefericire, ei au murit.

author avatar
Andrei Ștefan
232 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger