Cauta

Iohannis e Rotarian!

”Cumpărătorul lui Dîncu îl vrea președinte” titram ”lovitura” din 8 aprilie. Atunci când dezvăluiam ”planul nebun” pus la cale de una dintre cele mai influente organizații la nivel mondial. Și care, cel puțin în România ultimilor ani, a reușit să urce pas cu pas pe scara măririi politice. Pentru că forța financiară de care oricum dispuneau membrii Rotary Club, organizație considerată din acest punct de vedere drept ”elita elitei” mișcării masonice de la noi a început să fie completată cu accederea la importante funcții în statul român a ”oamenilor rotarienilor”.

Iohannis a dezvelit statuia doar pentru membrii Rotary și Lion

Printre care Vasile Dîncu, fost vicepremier și actual ”combinator șef” al Partidului Social Democrat se numără la loc de cinste. Iar ultima sa misiune de după reactivarea la vârful PSD pare să fie impunerea unei tabere prezidențiale gata cumpărată de rotarieni pentru alegerile din 2024!

Au preluat Grupul de la Cluj!

Iar această conectare și la vârful politicii a unor lideri rotarieni care par a nu se mai limita la succesul lor cu totul remarcabil în afaceri avea să ducă la o primă reacție. Astfel că în aprilie dezvăluiam amănunte de-a dreptul șocante din raportul informativ care viza intrarea ”Noului Grup de la Cluj” în sfera de influență a rotarienilor. Operațiune complexă, declanșată încă din 9 decembrie 2015…

Sponsorul Ureche socrul asistentei Loredana Chivu

Atunci când, în calitate de asociat unic al Institutului Român pentru Evaluare și Strategie IRES SRL, Vasile Dîncu a decis să cedeze integral participația discretului om de afaceri clujean Ovidiu Turcu. Cu toate că de atunci IRES a rămas tot ”jucăria” fondatorului Vasile Dîncu. Sondajele institutului părând a reprezenta totodată și principala metodă de plată a lui Dîncu pentru sinecurile politice acordate oamenilor săi de încredere, indiferent de cine s-a perindat la Putere, tehnocrați, PSD, PNL sau USR – PLUS… Însă, ce este drept, din acel moment milionarul Ovidiu Turcu s-a ales cu statutul de ”cumpărătorul lui Dîncu”, cel de care se bucură și în ziua de astăzi. Mai ales că în toți acești ani influența sa a crescut progresiv cu cooptarea în propriul ”cerc” creat cu migală și bani mulți după spargerea vechiului Grup de la Cluj a tot mai multe nume grele ale politicii transilvănene, indiferent de culoarea lor politică.

La Ciugud Iohannis înconjurat de rotarieni

Dar și a ”rezerviștilor” căliți în structurile informative ale sistemului și racolați prin intermediul finului său de cununie, fostul șef al IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar. Însă principala pepinieră de cadre a ambițiilor tot mai mari ale acestui nou Grup de la Cluj a rămas bazată tot pe clubul rotarienilor. Membrii influentului ”district” Rotary Park din Cluj – Napoca în frunte cu Turcu reușind astfel să îl mențină ”în viață” pe altfel atât de prăfuitul politician Vasile Dîncu. Până acum, când ”cumpărătorul” lui Dîncu ar visa nici mai mult nici mai puțin decât ca ”omul rotarienilor” să fie propunerea Partidului Social Democrat pentru alegerile prezidențiale din 2024!

Avertismentul de la Ciugud : SIE se clatină!

Au fost vremuri, mai ales la apogeul mandatului operativ al generalului Silviu Predoiu la conducerea Serviciului de Informații Externe, când serviciul era privit în restul sistemului doar ca o anexă a Rotarienilor. Variantă de lucru puternic susținută și de afacerile explozive ale unor firme de construcții identificate ca operând în ”zona gri” a SIE. Acolo unde se fac adevărații bani! Numai că, stranie coincidență, Laura Codruța Kovesi a declanșat o adevărată ”vânătoare” împotriva afaceriștilor, rezerviștilor și acoperiților de la acea vreme ai Serviciului de Informații Externe. Astfel că acoperita ”falangă rotariană” din cadrul SIE nu doar că a suferit pierderi financiare considerabile și chiar arestări dureroase, dar era deja la un singur pas să capituleze necondiționat în fața asaltului dezlănțuit al fostului ”Binom”. Asta însă doar până pe data de 14 octombrie 2017…

Vasile Dîncu și cumpărătorul lui rotarianul Ovidiu Turcu

Atunci când Klaus Iohannis a participat la inaugurarea resortului de golf din România în care patronul Transavia a investit 15 milioane de euro. La inaugurarea terenului lui Ioan Popa din localitatea Telac, comuna Ciugud, alături de președintele Klaus Iohannis participând și o parte însemnată a ”rămășițelor” vechiului grup de la Cluj. Dar și nenumărați oameni de afaceri, mulți dintre aceștia fiind identificați de puținii inițiați ai sistemului care au îndrăznit să monitorizeze acțiunea de propagandă drept membri din Transilvania ai discretelor cluburi Rotary și Lion.

Pe vremea generalului Predoiu SIE era anexa Rotary Club

Acesta fiind și momentul în care năpasta DNA a încetat brusc, după semnalul dat de șeful statului cu privire la ”noii săi prieteni”… Astfel că rotarienii nu doar că au putut respira ușurați, dar au și început să lucreze la noua construcție care să nu mai permită o astfel de ”prigoană” a liderilor sau ”combinatorilor” săi din politică sau afaceri…

Socrul Loredanei Chivu, sponsorul lui Brukenthal!

Acum este strict decizia președintelui României de ce în plină criză politică a preferat să transmită doar câte un mesaj pe facebook la pierderile uriașe ale ”nemuritorilor” Ion Caramitru și Ivan Patzachin… Și să participe în schimb la dezvelirea unei simple statui. Fie ea și în Sibiul natal… Și a baronului Samuel von Brukenthal. Personaj istoric binecunoscut inclusiv pentru principiile masonice implementate în Transilvania atunci când a preluat conducerea unei ”bucăți” de imperiu în care românii majoritari nu erau recunoscuți drept ”nație”… Atenția cu totul deosebită acordată de familia prezidențială acestei ”dezveliri” fiind cu atât mai stranie, cu cât statuia lui Bruckental a fost sponsorizată de … socrul Loredanei Chivu, așa cum este cunoscut în lumea mondenă afaceristul Mircea Ureche senior. Cel al cărui fiu, Mircea Ureche junior a făcut valuri mediatice pentru bețiile trase prin aeroporturi sau prin ”cuceririle” de ”asistente”… Oricum, nimeni nu a explicat ce l-a apucat pe un brutar din Râmnicu Vâlcea – Mircea Ureche fiind unul dintre acționarii Boromir – să sponsorizeze statuia unui baron sas din Sibiu!

Și tu, finule Porr?

Însă ”puzzle”-ul informativ începe să prindă contur odată cu informația că pe lângă sponzorizarea cu 80 la sută din preț a statuii artistului orădean Deak Arpad au mai participat cu câte 10 la sută și cluburile Rotary și Lions!!! Mai mult decât atât, Paul Jurgen Porr, finul cuplului Iohannis și considerat cel mai apropiat prieten al președintelui a participat la ceremonie nu în calitatea oficială de președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, unde i-a succedat nașului său, ci în cea de … președinte al Clubului Lions – Brukenthal!

Finul Porr maestru de ceremonii

În timp ce comitetul de primire al președintelui a fost coordonat de reprezentantul Clubului Rotary Sibiu! Mai mult decât atât, protocolul prezidențial a asistat impasibil cum în timp ce lideri locali politici și simpli sibieni au fost ținuți în picioare, în afara țarcului metalic amenajat de SPP cu această ocazie în Piața Mare, scaunele invitaților de onoare ai șefului statului au fost ocupate numai de membrii cluburilor înfrățite Rotary și Lions. Și uite cum, dacă își asigură și stânga, dar și dreapta politică, rotarienii chiar devin cel mai influent ”club” din România zilelor noastre!

Ultimele stiri

  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Exit mobile version