Cauta

DOCUMENT: Politia, pusa sa dea pesta porcina inapoi!

Am intrat in posesia unui document pur si simplu halucinant, care ne dovedeste o data in plus de ce trebuie sa ne rugam ca Romania sa nu se confrunte cu vreo adevarata calamitate sau situatie de urgenta. Pentru ca, la ce ”resurse umane calificate” au fost numite pe posturi guvernamentale de decizie, chiar ca doar in Bunul Dumnezeu ne mai poate fi nadejdea sa nu asistam la o tragedie nationala! Iar documentul pe care il publicam in exclusivitate este unul cat se poate de oficial, purtand antetul Ministerului Afacerilor Interne, Institutia Prefectului – Judetul Giurgiu si stampila si semnatura prefectului  Adriana Putaru . Cea care, prin adresa nr. 18217 din data de 17.12.2018 transmite Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu ordinul de prefect ca,nici mai mult nici mai putin decat sa le dea inapoi proprietarilor de la care i-au confiscat porcii morti infestati cu pesta porcina, sa faca acestia ce stiu cu carnea putrezita!

Si trecand peste misiunea imposibil de indeplinit data politistilor, situatia este cu atat mai grava cu cat, chiar cu cateva ore inainte de aparitia acestei dezvaluiri, in judetul  Giurgiu tocmai ce a fost descoperit un nou focar de pesta porcina! Ceea ce i-a facut chiar pe subalternii Adrianei Putaru, care se tem ca astfel tot pe ei vor cadea eventualele complicatii penale daca ordinul socant al prefectului chiar va fi pus in practica sa ne puna la dispozitie documentul prin care politistii sunt obligati sa ”incheie un proces verbal de constatare, dispunand returnarea carnii la proprietar , asa cum s-a procedat si in situatia din localitatea Hulubesti. Ce-i drept, multora le este poate deja clar ca numirea politica a actualului prefect de Giurgiu s-ar putea datora in mare parte si ”liniei calauzitoare” transmisa de liderul pesedist Nicolae Badalau ca in judet sa fie numit prefect cine respecta omerta, dupa cum reiese din caseta audio soc dezvaluita de noi inca din data de 20 septembrie:”prefectul trebuie sa fie extrem de loial si de incredere ca sa poti discuta si lucruri sensibile, lucruri care sa fii convins ca a doua zi nu sunt pe presa sau in momentul cand, Doamne Fereste, asa cum procedeaza azi, il cheama la DNA sa spuna ca domnul presedinte de Consiliu sau domnul deputat mi-a spus sa fac lucrul asta, pentru ca asta se numeste trafic de influenta, oameni buni si se pedepseste”.  Cu toate acestea,  poate ca, totusi, Carmen Dan ar trebui sa o ia la intrebari pe prefecta Putaru. Nu de alta, dar ”oalele” pestei porcine s-ar putea astfel sparge tot in capetele bietilor politisti pusi sa restitute, poate doar prefectul stie cum,  animalele moarte proprietarilor! Mai ales ca  la conducerea MAI ar trebui sa se stie de notele informative privind suspiciunile ca, in ciuda filtrelor rutiere instalate  de politisti, pesta porcina ar fi putut fi imprastiata si in judetul Giurgiu tocmai de vanzoleala ”oamenilor in alb” ai Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Animalelor, condusa de chiar apropiatul colaborator al  Adrianei Putaru, Liviu Florescu…

Halucinanta Adresa nr. 18217…

”Ministerul Afacerilor Interne, Institutia Prefectului – Judetul Giurgiu, nr. 18217, data 17.12.2018, catre Inspectoratul de Politie Judetean Giurgiu. Cu privire la aspectele sesizate de dumneavoastra prin adresa nr. 144120/06.12.2018 si inregistrata la institutia noastra cu nr. 17641/07.12.2018 va comunicam urmatoarele : reprezentantii Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Giurgiu, se afla in imposibilitatea de a confisca carne de porc transportata fara documentele prevazute de legislatia sanitar veterinara in vigoare, deoarece procesul de confiscare nu ar avea finalitate, in sensul neutralizarii acesteia, intrucat primariile din judet sau Consiliul Judetean Giurgiu, nu au incheiate contracte cu o unitate de ecarisare autorizata; reprezentantii Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Giurgiu, incheie un proces verbal de constatare, dispunand returnarea carnii la proprietar, asa cum s-a procedat si in situatia din localitatea Hulubesti. Prefect, Putaru Adriana, Sef Serviciu, Stancuna Constanta”.

Confiscare fara … finalitate

Deci, politistii giurgiuveni sunt instruiti prin aceasta adresa in primul rand ca inspectorii DSVSA Giurgiu care le cer sprijinul nu mai au voie sa confiste carnea de porc gasita la filtrele rutiere instalate de cei de la IPJ, cu toate ca aceasta este transportata fara documente legale! Iar motivul este ca nu ar exista ”finalitate”, pentru ca nu sunt contracte semnate cu ”unitati de ecarisare autorizata”. Astfel ca prefectul Adriana Putaru, care indeplneste totodata prin lege si atributiile de coordonator al Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta nu gaseste alta solutie decat ca sa fie carnea infestata returnata proprietarilor, eventual ca sa o vanda din nou! Si uite cum din cauza lipsei de” finalitate” politistii ar trebui  sa bata din nou la portile oamenilor carora le-a confiscat carnea sau sa-i opreasca iarasi in trafic ca sa-i oblige sa semneze procesul verbal prin care inspectorii DSVSA le predau porcii sacrificati si probabil infestati cu pesta porcina !!! Si dincolo de ”dilema” in care azvarle aceasta adresa Politia, la un anumit nivel se susoteste ca astfel s-ar incerca doar o diversiune, fie ea cat de socanta, pentru ca ”porcii” morti de pesta porcina sa fie aruncati in ”ograda” Politiei Romane, pentru a scapa astfel DGSVSA Giurgiu de ”tinicheaua” raspandirii bolii, prietenii stiu foarte bine de ce….

Ultimele stiri

  • Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”
  • Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?
  • Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când cumpărați vopsea din magazine
  • Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!
  • Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO
  • Telefoanele de urgență de pe autostradă au ajuns piese de muzeu. De ce e bine să te bazezi numai pe telefonul mobil, pe străzile din România
  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Exit mobile version