Cauta

Exclusiv! In fruntea Internelor avem din nou un “Dusulica” drept ministru: “Ologu” Andreescu a terminat de sapat groapa lui Radu Stroe!

Cu o incapatanare demna de o cauza mai buna, Radu Stroe face eforturi consistente de a se cocota pe prima pozitie a listei remanierii pe care premierul Victor Ponta a pregatit-o pentru partenerii liberali de guvernare.

Fara sustinatori printre greii ministerului, Radu Stroe are zilele numarate la Interne

Ce-i drept, in acest demers nu este de unul singur, ci puternic sprijinit de catre principalul sau colaborator, secretarul de stat Anghel “Ologu” Andreescu. Care deja nu isi mai lucreaza ministrul pe ascuns, ci chiar in fata subalternilor, carora nu se sfieste sa le spuna raspicat ca nu mai poate el de ordinele lui Stroe. De altfel, desi se visa o mana forte la conducerea Internelor, acesta a fost rapid transformat de catre “clanul generalilor” intr-un nou “Dusulica”, pe care il manvereaza cum vor.

Bagat la izolare

Urmand sfaturile “binevoitoare” ale lui Anghel Andreescu, Radu Stroe a uitat rapid promisiunile facute politistilor si a luat-o vartos pe urmele lui Traian Igas, lovind in imaginea si asa sifonata a Politiei Romane. Numai ca ultimele cazuri importante rezolvate de catre IGPR au reparat ce se mai putea repara. In acelasi timp, relatiile deja proaste pe care actualul ministrul de Interne le avea cu jandarmii de pe vremea cand, la un meci pe stadionul Ghencea, a fost tratat ca un ultras, cu cateva pulane pe spinare, s-au inrautatit si mai mult, prin grija aceluiasi Andreescu. Care, fost jandarm, se zbate sa pastreze in subordinea sa directa arma Jandarmeriei. In aceste conditii, lui Stroe i-au mai ramas doar pompierii, domeniu in care, ce-i drept, nu s-a bagat nimeni peste el, cel putin pana acum.

Cine cade?

Anghel Andreescu spune in gura mare ca nu da doi bani pe ordinele lui Stroe

Ramas fara de sustinatori printre greii ministerului, Radu Stroe are zilele numarate la Interne. Iar cu trecerea in fruntea SRI, dupa dezvaluirile din “National”, nici macar el nu mai glumeste. Asa ca Anghel Andreescu si-a dat arama pe fata, recunoscand in fata subalternilor ca nu il intereseaza indicatiile ministrului, singurele care trebuie musai executate fiind doar ordinele sale. Prin urmare, considera probabil ca, gata, a sapat destul la “groapa” lui Radu Stroe…

Ultimele stiri

  • Cum se ţine postul negru în Vinerea Mare 2024. Rugăciunea pe care e bine să o rostești
  • Ce pensie va încasa Klaus Iohannis peste doar câteva luni. Românii care au muncit o viaţă întreagă doar visează la o astfel de „recompensă”
  • Prima noapte de distracţie la Mamaia, în sezonul estival 2024. Cum au petrecut tinerii în cluburile de fiţe
  • Bilanț cumplit după surparea unei autostrăzi, în China. Numărul morților a crescut la 36/Sunt zeci de răniți
  • Tradiţii şi obiceiuri de Joia Mare, înainte de Paştele 2024. De ce nu se lucrează în această zi
  • Incident înspăimântător în Capitală! Brațul unei macarale a căzut peste o mașină parcată
  • Pandemia a trecut, „sechelele” rămân! AstraZeneca recunoaște că vaccinul său are un efect secundar grav
  • Sebastian Burduja îl critică pe Nicușor Dan pentru refuzul de a avea o debatere: „E o lipsă de respect”
  • Veste despre recalcularea pensiilor, de la cel mai înalt nivel. Ce s-a întâmplat cu 99,9% dintre dosare
  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Exit mobile version