Cauta

Carmen Dan se da la „stapanii casutelor”!

Miscare pe cat de surpinzatoare, pe atat de ambitioasa a noului ministru de Interne, dupa ce Carmen Dan a decis trimiterea Corpului de control la Directia Secretariat General si de Protocol, condusa de fostul sef al Jandarmeriei Romane, generalul Mircea Olaru.

Ministrul de Interne este cu ochii pe Mircea Olaru

Iar faptul ca aceasta „descindere” a intervenit la doar cateva zile dupa dezvaluirile din „National” privind situatia tensionata din minister rezultata in urma  „miscarilor pe orizontala” facute la aceasta structura vitala pentru buna functionare a MAI arata nu doar ca ministrul este pe faza, dar si ca se incearca deschiderea unei „cutii a Pandorei” in care au fost tinute ascunse, atata amar de vreme, unele dintre secretele care le-au dat atata influenta „stapanilor casutelor”. Cei de care, pe cand era presedinte jucator, pana si Traian Basescu se plangea ca nu pot fi dati de la butoanele subterane ale Internelor.

Pe urma rapoartelor

Desigur, principalul scop al celor trimisi in control de catre ministru este sa afle despre problemele de la Directia Secretariat General si Protocol, mai ales ca exista informatii ca mai multi oameni s-ar fi aratat „debusolati” de masurile administrative luate de catre generalul Olaru, vorbindu-se chiar de riscul blocarii activitatii cu atatea „ rocade de cadre”, pe orizontala, ordonate de catre conducere.

Mircea Olaru

Numai ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, astfel s-ar putea continua si cercetarea in urma anumitor sesizari incendiare ale structurilor de protectie interna din cadrul DGPI, serviciul secret al Internelor. Pentru ca se pare ca ar fi ajuns si la urechile noului ministru „legenda” despre „stapanii casutelor” de la diverse structuri din aparatul central al MAI, de la resurse umane si management operational pana la secretariatul general. Astfel ca o pista aparte urmarita de Corpul de control ar fi calea urmata de anumite rapoarte interne, daca acestea au ajuns sau nu direct la destinatarul legal sau daca cei vizati au aflat de acest fapt, ca si modul prin care au loc avansarile in cadrul MAI. Ceea ce inseamna si ca, isterizati, „stapanii casutelor” ar putea riposta, in stilul caracteristic, la actiunea lui Carmen Dan, mai ales ca aceasta nu se dovedeste o simpla „blonda” la conducerea MAI si chiar pare a incerca sa sparga „buboiul” de aici…

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version